Titeket nem idegesít a RAP?
A cuccokon kívül amit hord sokkal rosszabb az, hogy a bűnt, drogokat, ívászatot, pénzszórást és a nőkkel szembeni tiszteletlenséget élteti, a fiatalok pedig fogékonyak erre.
Addig nincs baj amíg valaki hordja a béna rappergatyát vagy megpróbálkozik saját maga is valami rapszöveg írásával, de amikor már gyakorlatba is átültetik az elhangzottakat, ott kezdődik a baj.
Bizony ezzel rávilágítottál arra a problémára is hogy a túlzott gazdagság előbb-utóbb azt szüli hogy az illető már képtelen értékelni bármit is az életben, hiszen semmiért nem kell küzdenie, mindent megvehet a pénzén. Szerintem kő gazdagnak lenni legalább olyan kemény mint szegénynek, hiába tűnik ez hülyeségnek. És akkor láthatjuk hogy amikor ezek az emberek unatkozni kezdenek, már csak az alkohol és a drogok jelentik az egyetlen felüdülést.
Amíg a saját életüket teszik tönkre addig nem érdekelne, de ha másoknak azt reklámozzák hogy az a fajta élet mennyire jó, már problémás a történet. Akkor igazán visszás a dolog ha valakik úgy pártolják a bandák működését és a drogterjesztést, ha soha nem is volt bandás múltja. Aki meg a gettóból jött és azt terjeszti hogy csak bűnnel, naplopással és ügyeskedéssel lehet pénzt szerezni, az egyszerűen gonosztevő. Persze minden azon múlik hogy mennyit ér az illető lelke. Sajnos általában van az a pénz.
Huh! Ez egy fogó kérdés. Ezen bevallom, nem gondolkodtam még, de kétségkívül van alapja annak, amit írtok. Bár szeretném hozzátenni, hogy mindenféle életstílushoz tartozik egy "hozzávaló" életvitel. Beszélhetünk a punkokról, a rapperekről, a mindig aktuális tinibálványokról vagy az első kategóriás, oscar-díjas színészekről. Bár most kifejezetten a rapperekről beszélünk, de hát a rap-életérzés ilyen. Sajnos, nem sajnos, ezen nem tudunk változtatni. Ez Amerikából indult ki és jellemzően ezeket a rappereket a tipikus pénzéhes, buta "szőkeségek" vették körül, akik bár szépek, de buták, emiatt nem is zavarja őket, ha így bánnak velük. Feltételezem, ezek az emberek is (legyen 50 Cent-től kezdve Ludacrisig bárki), akiket szeretnek azzal tisztességgel bánnak és amit mi, mezei emberek látunk, az csak egy látszat. Sajnos a gond ott kezdődik, hogy a látszatot a fiatalok egy része komolyan veszi. Sok tizenévessel el kéne beszélgetni arról, hogy sok minden, amit látnak, amit ezek a "sztárok" látni engedtetnek, az csak illúzió, az csak egyfajta kellék. Mert az image ezt kívánja meg.
Azt, hogy milyenek emberileg, azt nem tudhatjuk, nem járunk össze, nem a barátainkról van szó. Mind mondtam, a show-bizniszben sok minden csak látszat... Lehet, hogy tényleg egy tapló, nagyképű senkiházi az illető, de lehet, hogy az egész csak mese, egy jól megcsinált, jól kitalált image, amit fenn kell tartani, az üzlet miatt.
tehát bocs muszály kijavítanom engem meg ez irritál:) Rapp két p-vel:)
Na de a lényeg több fajta rapper van itt is vannak szintek.. én meg kell h mondjam őszintén világ életemben többnyire rapper pasijaim voltak és nem nem vagyok a tipikusan "szőke cica baba, nádszál vékony alkattal és 6 m sarokkal" hanem átlagos fekete hajú miniszoknyás csaj vok:) de nem ez a lényeg:D hanem az h ugye amiket látunk a sztároktól hiába csak image (mint írta valaki előttem) mások azt hiszik ez így is van, és ebben csak az a probléma h nagyon sok ember ezáltal fél vagy nem szereti a rappereket netán tán még irritálja is őket h ö egy rapper... pedig amm én tudom a legtöbb rapper kívülről keménynek mutatja magát de amúgy nekik van az egyik leglágyabb szívük viccen kívül...volt már emo, retro meg még sok más stílusú pasim de a rapperek akik igazán szeretnek... halhattatok már Junikert? Deegot? Ridlert? Anonimot? ha egyiket se akkor nem érzitek át totálisan a rapper életérzést. (igen én is az vagyok és akkor mivan? nem magamat vagy a stílusomat szeretném védeni...) mert jogos h télleg vannak olyan emberek akik azt terjesztik h drogok meg minden de ők nem Rapperek hanem valami elkorcsosult stílushoz tartoznak már ... csak ennyit akartam amúgy:)
Én imádom az amcsi rappet!!
Van benne igazság amiket írtál, de szerintem ez emberfüggő is, hogy ki mennyire száll el a pénztől.
nekem csak az jön be, amiről szól, szex, bigék, lóvé, drog, fegyverek.. de ahogy előadják, az gagyi. a zene is, meg a rámondókázás is.
szóval pont az életérzés jön be, és a zenéjük nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!