Igaz az, hogy csak Magyarországon szokás mindenap fürdeni?
Ezt olvassátok el! Nem biztos, hogy mi csináljuk jól.
szerintem akkor is a minden napi tisztálkodás elengedhetetlen! amúgy egyetértek azzal, hogy nem a legegészségesebbek az antibakteriális szappanok meg lúgos tusfürdők, de van megoldás.
nekem azt tanácsolták, h minden nap tusi, viszont csak minden második nap szappan. persze ha az ember durván leizzad vagy bemocskolódik, akkor használjon tusfürdőt!
Szerintem ahány ház, annyi szokás ebben is, és még itt Magyarországon is.
Apám pl. minden nap (reggel) mos hajat, mert nagyon zsírosodik a haja, és muszáj, ő sose fürdik kádban, mindig zuhanyozik csak, és csak reggel (este még nem láttam, csak fogat mosni).
Én van, hogy nem tusolok le minden nap, ennek több oka is van, mikor mi, de egy alap tisztálkodás ettől függetlenül minden nap van, hiszen emberek között dolgozom, hajat viszont hetente-kéthetente csak egyszer elég mosnom, nyáron gyakrabban, de nem zsírosodik annyira (az arcbőröm annál inkább), és kádban ülőfürdőt csak ritkán veszek (nem csak azért, mert nem egészséges gyakran, hanem azért is, mert valaki mindig eltünteti a kád dugóját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!