Mi az oka hogy sok nők annyira férfiasnak találja a germán férfiakat?
Főleg a baráti körömben nagyon népszerűek az ilyen férfiak mivel a barátnőim szerint nagyon férfiasak az arcvonásaik.Itt főleg német , osztrák ,férfiakra gondolok.
Valóban férfiasabbak ha úgy vesszük de szerintem nem annyira szép az a baltával faragott arc típus....
23/nő
Barátnőid pont olyanok akiknek az ilyen markáns arc vonású típus tetszik
Valóban nagyon tekintélyesek, férfi létemre bevallom örülnék ha felsőbbrendűbb lehetnék mint ők :)
20/F
Láttad már a német roham rendőröket?
Magasak, izmosak, de nincsenek felfújva. Többségük szőke kék szemű. Németországban élek már egy idelye és én is mindig "gyönyörködöm" bennük ha látom őket.
Nem mondom a magyar pasik sem csúnyák, csak háát... Néz szét a magyar utcákon és a német utcákon. Én egyszerüen hányok a rózsaszín pólót, fehér szűk nacit, lila tornacipőt és fülbevalót viselő már majdhogynem transziktól. Németben a buzák többsége is férfiasabb.
Nekem bejön ez a "vadállat lépked az oldalamon" tipus. Úgy látszik a barátnőidnek is.
23L
Az oka az ízlés.
Nekem is bejönnek az ilyen pasik, de köztük is biztos találnék olyat, aki nem tettszik; ez a magyar pasikra is igaz.
Mondjuk szerintem is helyesebbek, és szeretem a 'nagy', magas pasikat.
Neked az ilyen csontik jönnek be, vagy miért kérdezed? :)
Arcra értettem.
A germán férfiak arca hogy is mondjam olyan vad , markáns ,mint pl Arnold Swarzenegger.
Nekem pedig , a kicsit lágyabb , finomabb vonások tetszenek.Persze nem olyan hogy nem lehet megkülönböztetni hogy nő vagy férfi hanem csak legyen lágyabb.Pl:Ian somerhalder , Johnny Depp.
Depp=agyalágyult....:)
Schwarzenegger=Schwarzen-Egger=sorozó eke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!