Miért van az, hogy gáznak tartják az emberek a TESCO-s termékeket?
Figyelt kérdés
Legutóbb TESOC-s 100%-os dobozos narancslevet vittem suliba (nagyon finom, gyümölcsdarabok is vannak benne), és TESCO-s csokit, ami szintén finom. Lehurrogtak, hogy milyen gáz, és biztos csóró vagyok....
18l
2012. okt. 17. 15:33
1/11 anonim válasza:
Való igaz, hogy van pár tényleg nagyon béna terméke a Tesco-nak, de van olyan is, amin nem is látszik, hogy onnan van. Szerintem pl. a ruhai nagyon divatosak és szépek, és még megfizethetőek is... én sem értem ezt a nagy felháborodást.
2/11 anonim válasza:
Mert valamiért cikinek, csóró hatásúnak tartják ezeket. Holott ennek nem sok alapja van, mivel a teszkó nem gyárt semmit. A nagyobb beszállítók csinálnak úgymond ilyen termékeket, egyszerűbb csomagolásban.
3/11 anonim válasza:
és akkor mi lenne ha ezért vennél ilyen termékeket mert csóró vagy akkor is lehurrognának? milyen emberek ezek.....
4/11 anonim válasza:
#3 Igazad van! Sajnos ilyen köcsög világban élünk. Engem is néha megszólnak az ismerőseim, hogy miért teszkós vizet veszek, ha megtehetem, hogy jobbat vegyek? Na, ezek nálunk Margit-szigeti flakonból kapják a Teszkós vizet. Még nem reklamáltak, hogy szar lenne!
5/11 anonim válasza:
Az ilyen emberek buták. Ne vitatkozz velük, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal;)
6/11 anonim válasza:
Mert buták.
Régen, amikor a Tesco bejött, akkor voltak "saját márkás" termékek, amik olcsóbbak, silány minőségűek lettek (lásd Tesco gazdaságos) Aztán bejöttek a Tesco színes meg value cuccok, amik minőségiek és jó áron vannak, ezeket már szívesebben veszi az ember.
7/11 anonim válasza:
Ne is törődj velük, ahogy haladunk előre mindegyik a legolcsóbbat fogja vinni. Szánalmas. Majd rájönnek. És jók a tesco-s cuccok. :)
8/11 anonim válasza:
külföldön a TESCO jó márkának számít, csak kishanzánkban vannak téves elékpzelések
9/11 anonim válasza:
Ha csóró lennél, ahhoz ugyan mi közül lenne?
Egyébként van egy dobozos Tesco gazdaságos (!!) keksz, olyan cookie-féle mogyoróval és csokival, ami olyan finom, hogy életem végéig tudnám enni.
10/11 anonim válasza:
Hát nem tudom de a mi sulinkban is tökre így van..Ha már valaki nem valami 400-ft os chips-et visz hanem más fajtát akkor már csóró meg minden.Áhh.Most attól hogy valaki tescos csokit vesz nincs semmi.Finom és kész.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!