Vannak olyan elvetemült emberek Mo. -on, akik a gyártósorról hibásan kikerült termékeket gyűjtik?
Figyelt kérdés
csak arról hallottam már, hogy AMerikában vannak olyanok, akik nem csak a képregényket gyűjtik, hanem azon belül olyanokat, amikoben nyomtatási hiba van vagy hiányzik egy oldal vagyí mit tudom én. szóval Mo.-on is vannak ilyenek, csak mert nekem hibás Szentkirályi termékem van.2011. márc. 20. 10:20
1/5 anonim válasza:
biztos h vannak.Általában az olyan dolgok vagyonokat érnek.pl hibás bélyegek vagy pénzérmék akár több milliót is érnek ha kijutnak a nagyvilágba.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, és még annyit meg tudnál mondani hogy szerinted hol lehet az ilyenkeet eladni?
2011. márc. 20. 11:31
3/5 anonim válasza:
vannak gyűjtők meg vannak olyan boltok is ahol a régiségeket árulják veszik.de ha van olyan árud először becsultesd fel valakivel ne h kevesebbért add le mint amennyit ér.
4/5 anonim válasza:
bár nem vagyok jártas benne de mondjuk képregények itt nem érnek sokat mint mondjuk amerikában mivel nem népszerüek.de próbálkozz.ne nekem legyen igazam:)
5/5 A kérdező kommentje:
jajj, dehogyis, én csak egy példának mondtam a képregényt, hülye leszk az gyűjteni...
2011. márc. 20. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!