Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit Gondoltok az Ózdiakról?

Mit Gondoltok az Ózdiakról?

Figyelt kérdés
Állítólag a legdurvább hely.
2009. aug. 6. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2009-08-06 23:28-as!!! MIért mit hallottál Egomról??
2010. szept. 14. 21:58
 12/16 anonim válasza:
Ózdi vagyok, nem vagyok cigány, tényleg nem valami nagy hely de én szeretem:)
2011. ápr. 25. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy "ózdiakról"? Konkrétan kire (kikre ) gondolsz?

Ózdiak között vannak az alábbiak:

MAGYAROK, CIGÁNYOK, ZSIDÓK,

NŐK, FÉRFIAK, GYEREKEK,

LÁNYOK, FIÚK, ASSZONYOK

DOLGOZÓK, MUNKANÉLKÜLIEK,

POLITIKUSOK, BÜNÖZŐK,

JÓSZÍVÜEK, GONOSZAK....

Mi az a szó,hogy "ózdiak"? Fekélyesek vagyunk talán? Vagy valami csudabogarak?

Te a cigányságra gondolsz, vagy az itt élőkre általában?

nem értem ezt a kérdést, ne haragudj.

2011. máj. 2. 20:30
 14/16 krisztina.. válasza:
Hát én konkrétan itt lakok mesélhetek róla példának okáért a múltkor arra keltem fel h a szomszédot lopják nagyba folyik az élet főleg a megyékben még a belváros nem is olyan gázos de van 1,2 hely amit jobb elkerülni mert nem biztos h élve jutsz ki onnan pl Somsály Bóta Arló Várkony Farkaslyuk na és Hétes ki nem mardhat őket inkább az etiópokhoz hasonlítanám lassan 16 éve itt lakom akinek van esze elmenekül innen szol nem egy leány álom főleg az iskolák hát az iskolák.... két veszélyes iskola van itt mint pl a th na és az árpád ide mindenkit felvesznek itt találhatóak a legszarabb népek én pont ebbe a 2 be jártam szol nincsenek jó élményeim folynak a harcok többet nem is tudok hozzá fűzni de egy biztos itt nem lehet unatkozni
2011. jún. 10. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, kedves Kriszta !

Ebben egyet kell értenem veled, mert énis itt élek, és valóban szörnyű a helyzet. Gettó...

De azt hiszem ez nem csupán ÓZD,HANEM MAGYARORSZÁG problémája. az bizonyos, hogy itt ózdon, ez jobban látható, mint más városban, ahol nem szaporodtak el a réti négerek ennyire. Minden baj gyökere a politika, konkrétan, hogy azért fizet az unió az országunknak,hogy ki ne engedjük innen a szemetet.. mert sehol sem kellenek.

És azoknak fizet, akik NEM ÉLNEK retkekkel.

szóval ez egy társadalmi probléma, ami lehetséges, hogy polgárháborúhoz vezet, de az is lehet, hogy egyszer csak felhúznak egy falat, és ez lett európa gettója: B-A-Z, HEVES ÉS NÓGRÁD.

Mindenesetre sajnálatos, hiszen itt is élnek - ILLETVE PRÓBÁLTAK ÉLNI - normális emberek, akik szorgalmasak és igyekeztek emberhez méltó körülményekben éldegélni..

ezt elrontották.

2011. júl. 12. 22:06
 16/16 anonim válasza:

Képzeld el az "Ózdiak" ugyan olyanok mint az ország összes pontján élők !!! Voltam én már dunántúlon is meg bejártam az egész országot és mindenhol vannak cigányok és munka nélküli emberek !!! Amerre jártam és találkoztam az "Ózdiak"

összetartók az ország bármely területén jóban rosszban !!!

És ezt már csak onnan is tudhatom hogy másik városban tanulok és ha egy "Ózdi" bajban van ott egy "Ózdi" segíteni fog neki.

Az "Ózdi" emberekről annyit hogy ha régen és most nem lenne vasgyár és acélmű akkor lehet hogy némely híd és épület fel se épült volna !!!!!

Szóval az "Ózdiak"-at nem kell lenézni !!!!!!!!

A város az elmút 20 évben sokat fejlődött és szépült !!!!!

Mint mondtam az egész országot bejártam szüleim jóvoltából és Sopronon, Gyulán, és Győrön kívül egy városnak és egy falunak se volt ilyen szép belvárosa és központja, mindenhol szürke lepusztult belváros poros és mocskos, de itt szép virágos, szines az emberek nem idegbetegek !!!!!

Egyszóval ózdnak és "Ózdiaknak" vagy egy különleges hangulata és varázsa !!!!!!! A média csak a rosszat és a feka telepet mutatja, de ez hol nincs????? Nem kell itt bántani a jó népet !!!!!!!!!!!

2011. aug. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!