Miért a fiuk hajtsák le a wc ülőkét, mikor a fányok is fel tudnák hajtani miután végeztek?
8/10 az én férjem is ülve pisál,és szerintem pont ez a kultúrált megoldás,legalább nem fröcsköl szanaszét a húgy! Még mindig jobb,mint az állva pisáló nők,én csak "tökös csajok"-nak hívom őket! Nehezükre esik wc papírral leteríteni az ülőkét,abban nincs poén,mert akkor nem lehet telehugyozni a wc környékét,és nem lehet kib@szni a következő emberrel,aki bemegy utána.
Bemegyek egy plázába,hugyoznom kell,és a klotyóban fel vannak hajtva az ülőkék,már azt hittem,hogy a fiú vécébe tévedtem be:)
Megtanulhatnának már az emberek rendesen pisálni a mai civilizált világban!
Érdekes a "pisálást" pont nem tartom kulturált szónak.
Egyébként az ülöke felhajtása minden gondra megoldás. Uganis nem fogom senkinek a hugyát letakarítani hogy utána még kibéleljem az ülőkét, mert degradál állva csinálni.
Persze mindneki úgy csinálja ahogy jól esik, én nyilvános helyen felhajtom, mer tolyan "tökös csaj" vagyok. Legalább bármi van az ülőkén nem kell foglalkoznom vele. A kultúrált pedig az lenne ha rendesn takarítanák ezeket.
12/16 nem kötekedésből mondom,de a degradál=leminősít,amit te szerettél volna kifejezni,az a "derogál" szó lett volna,az kb. azt jelenti,hogy=nehezére esik! Igen,és valóban nehezemre esik lehajtogatni a NŐI wc ülőkéjét,amikor hírtelen kell vizelnem,mert esetleg órák óta járom a várost,mert én valahogy nem élvezem,ha a bokámon végigfolyik a pisa,ezért nem vizelek állva! :(((
Dehát ez ízlés kérdése! Amúgy a dm-ben kapható direkt erre a célra kifejlesztett ülőketakaró papír ülőke alakzatban a bacik elkerülése végett,,kb.200 ft az 5 darabos:)Én mindig viszek magammal utazásra.
De mindenki csinálja úgy,ahogy akarja,csak ne ganézza össze a klotyót maga után,engedjen egy picit az önzésből,gondolja azt,hogy rajta kívűl más ember is van a világon!
Udvariasságból. Amiért előre engedik a lányokat az ajtóban.
A lehajtásról: a szigeten történt. Egy srácnak hasmenése volt, és érezte, hogy másodpercei vannak hátra: és kitör a belőle a cucc. Éjjel volt, elért a toytoy wc-ig, annyi ideje volt, hogy feltépte az ajtót, és rávette magát a wc-re, és már jött is a liter anyag. A gond az volt, hogy valaki (gondosságból) lehajtotta nemcsak az ülőkét, a fedelet is.
Ne ítélj elsőre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!