Egyetemet vegzett emberek lenezik azokat, akik nem vegeztek el az egyetemet? Mas szinten kezelik?
Vannak ilyen emberek igen, akik azt hiszik hogy sokkal okosabbak mint azok akik nem végezték el az egyetemet.(tisztelet a kivételnek).
miért kérded!?
Mivel sem az egyetemet végzettek, sem az egyetemet nem levégzettek nem tartoznak külön fajhoz, ezért a kérdésed hülyeség.
Van olyan, aki lenézi a másikat, ha nincs diplomája, és van olyan is, aki nem.
Nekem van egyetemem, és alapból nem nézem le, akinek nincs, de aki hülye (primitiv), azt igen.
Én is egyetemet végeztem, de abszolút nem zavar hogy másnak milyen van, sőt, a kapcsolataimat sem ez határozza meg.
Az egyik pasimnak érettségije volt a barátnőm szakmunkás.
Egyesek igen. De azért nem mindenki.
Egyszer randiztam egy sráccal, ő fejtette nekem ki, hogy ő nem járna olyannal, akinek nincs legalább egyetemi végzettsége (nekem akkor folyamatban volt az egyetem, úgyhogy velem kivételt tett). De ne legyen jogász azért, mint ő, mert az az egyetemek közt a "legjobb", és ő akar lenni a családban az ész... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!