Abbahagyjam ezért az egyetemet?
én is ilyen voltam,de ezért ne hagyd abba.
várj még 1 kicsit...amúgy hova jársz??
Az egyetem ilyen. Barátokat az ember ritkán szerez az egyetemen (nem barátkozni, hanem tanulni járunk oda). A középiskolában szerzett baráti kör tartósabb, volt egyetemi évfolyamtársaival az ember ritkán jár össze, gimnáziumi osztálytársakkal előfordulnak életre szóló barátságok.
Semmi esetre se hagyd félbe az egyetemet ilyen JELENTÉKTELEN probléma miatt. Végezd el, mert csak így szerezhetsz jó állást. A kevés létező barátságodat pedig becsüld meg, mert az emberek 1/3-ának egyetlen barátja sincs, és a másik 2/3-nak sincs túl sok és mély barátsága.
Ezzel én is így voltam. Egy év után lettek barátaim.
Ha úgy érzed, hogy nem neked való a szak, akkor tanulj mást. De ne azért hagyd ott, mert nincsenek barátaid.
Változtass rajta!
Az egyetemisták nyitottak, ha kezdeményezel, szívesen beszélgetnek veled. Mondjuk ülj le valaki mellé, aki úgy tűnik egyedül van, kérdezz pár dolgot. Ha nem tartja ezt tolakodásnak, biztos visszaválaszolgat, esetleg kérdez is valamit. Másnap pedig már köszöntök is egymásnak. Hát valahogy így indulnak a kapcsolatok, amelyekből nem feltétlenül lesz barátság, de hasznos és jó dolgok.
Szóval merni kell elkezdeni beszélgetni valakivel, mondjuk akiről tudod, hogy azonos szakon van veled.
Hidd el, nem fognak hülyének tartani-e miatt.
Aztán ha egy ismerősöd lesz, akkor már végtelen sok van, mert az ismerősöd ismerősét is megismered és így tovább. :D Minden csak egy jó szóval kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!