Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Így mi lesz a pécsi lövöldözős...

Így mi lesz a pécsi lövöldözős Ákossal? Hogy fejezi be az egyetemet? Stb?

Figyelt kérdés

Ma volt az első tárgyalása, és előzetesben van, na de így szegény fiúval mi lesz? Hát azért fiatal még ahhoz, hogy most évekre kiessen, és az egyetemet se tudja befejezni, nem?

Vagy az előzetes ideje alatt azért folytathatja a tanulmányait?

Mi a véleményetek?

2010. dec. 15. 18:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Potenciális tömeggyilkosokat az egyetemre? Ne haragudj, de nem tudom sajnálni, ha nem fejezi be.
2010. dec. 15. 18:41
 2/25 A kérdező kommentje:

hát de hol az összefüggés?

azért mert pl valaki tömeggyilkos, még lehet egy mindenkit túlszárnyaló matekzseni, csak egy példa, nem?

2010. dec. 15. 18:47
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát még akiket lelőtt, azok hogy fejezik be az egyetemet... Vagy azokat és a családjukat nem sajnálod, csupán eziránt a debil iránt érzel részvétet? Nem lehet, hogy fordítva ülsz a bilin?
2010. dec. 15. 18:48
 4/25 A kérdező kommentje:

de irántuk is érzek, na de ő már nem tanulhat sajnos

viszont aki még tanulhat, annak miért nem adjuk meg az esélyt? ki tudja, milyen Einstein lenne??

2010. dec. 15. 18:54
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, örülnél, ha később majd a kollégád lenne.
2010. dec. 15. 19:06
 6/25 anonim ***** válasza:
Jóesetben nem lesz szüksége arra a diplomára, amitől elesett a szemét büntetésvégrehajtás miatt. :P Ha valóban egy Einstein, akkor majd kibontakozik a börtön könyvtárában.
2010. dec. 15. 19:25
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyira egyértelmű, hogy ilyenkor kirúgják az embert az egyetemről, hogy meg se kell említeni. Már egy szimpla verekedésért is kirúghatnak, ha az egyetemen történik, akkor szerinted ezért nem? Arról nem is beszélve, hogy ha jól tudom, G. Ákos gyógyszerésznek tanult, de mivel börtönbe kerül (gondolom én), ha ki is engedik valamikor, ilyen állást be sem tölthet, hiszen egy gyógyszerésznek nyilván kell bejegyzés nélküli erkölcsi bizonyítvány, amit ő, mint majdani börtönviselt ember, nem kaphat. Akkor minek tanulna?
2010. dec. 15. 20:03
 8/25 A kérdező kommentje:

jó, akkor legyen egy kiváló gyógyszerész ... na de ehhez miért kell pl erkölcsi? hát max lesz egy erkölcstelen gyógyszerész, de aztán attól még lehet h messze a legjobb lesz

nem?

én egyszerűen az összefüggést nem értem csak ..

amúgy régebben, ha emlékeztek, még kellett egyetemekre erkölcsi a felvételkor, de jó ideje már nem kérik, mert jogszabályilag nem kérhetik. na annak is hasonló oka van. ha valaki ült pl. lopásért, akkor már nem lehet mondjuk biológus vagy éppen tibeti szakos bölcsész?

2010. dec. 15. 20:14
 9/25 Dymo ***** válasza:
100%
te nagyon hülye vagy,ezen mit nem értessz? a tetteknek következménye van. én agyon is lövetném. nem csak börtönt kapna
2010. dec. 15. 20:19
 10/25 A kérdező kommentje:
én értem, legyen következménye, csak valaki a tanulmányokkal való összefüggést magyarázza el :(
2010. dec. 15. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!