Miért a fiuk hajtsák le a wc ülőkét, mikor a fányok is fel tudnák hajtani miután végeztek?
Háát nagyon viccesek vagytok. :-D
A wc használatot nemek harcának titulálni már agyon csépelt... csak nehogy elcsattanjon néhány pofon.
Persze mondhatjuk hogy úgy igényes, ha a fedele is levan hajtva. Tiszta sor. De ha a wc külön helyiségben van, és rendesen van takarítva akkor totál mindegy. Alapvetően ha ilyesztőek is a statisztikák, fejlett országban mocskosabb a billentyűzet mint az ülőke...
Kedves kérdező itt válaszolok, nekem mindegy!!!
Megalázkodás hogy egy férfi ülve pisil?
Hát had pisiljen már úgy ahogyan neki jólk esik!!!
Én nyilvános wc ülőkéjéhez véletlenül sem nyúlok hozzá még olyan célzattal sem hogy letakarjam az ülőkét, inkább felhajtom lábbal (lehet fújogni de ahova én járok a nyilvános wc-k undorítóak és máshogy nem vagyk hajlandó) és nagyon ügyesen kifejlesztett technikával pedig, síelő állásban, ahogyna nem lesz pisis a lábam, kiengedem azt aminek kikell jönnie, nem érzem magamat kevésbé nőnek, de higiénikusabbnak igen, annak a wc-nek meg nem ártok vele... sem az utánam következőknek akik ülve szeretik.
" Szerintetek ez elfogadható egy házasságban,hogy egy férfi ilyen módon megalázkodik a nő előtt?"
He? Miért lenne megalázó? Nálunk párom mindig leül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!