Az idősebb generációban vannak sokan, akik lenézik őket. Főleg azok, akik átélték a második világháborút vagy 56-ot. Sajnos az idősek mindenkit egy kalap alá vesznek, úgyhogy úgymond az orosz népet sem kedvelik, nemcsak az orosz kormányt. A fiatalok között szerintem sokkal kevesebb az, aki lenézi őket. Bár volt szülő, aki átadta az oroszokról azt a hitet, hogy mennyire fejletlenek bizonyos szempontból és nem éppen egy udvarias nép. Ami a többségre igaz is valamilyen szempontból...
2009. aug. 16. 06:39
12/18 anonim válasza:
Egyébként más népekben is van egyfajta ellenszenv az oroszokkal szemben. Mind Európa országaiban, mind az USA-ban. Oroszország mindig rejtély volt a nyugati ember számára, mert eléggé elszigetelt és különc ország. Nem NATO tag, mindig előjön velük valami probléma, mikor nem értenek egyet valamiben, a háborúikat a lehető legvéresebben kezelik...szóval ezért is furcsa az orosz mentalitás, a nyugati embernek meg azért, mert az oroszról egyébként senki sem tud sokat...az egy olyan világ, amit kevesen látnak saját szemükkel és még mindig kötik a régi sztereotípiákhoz.
2009. aug. 16. 06:42
13/18 anonim válasza:
A sok HÜLYE ember "nézi le" őket, ami szerintem hülyeség!!!!
Mindenki azt mondja h: az oroszok így az oroszok úgy, itt voltak 50 évig...stb.És a TÖRÖKÖK meg 150 ÉVIG voltak itt és azt senki nem mondja....érdekes.....a MAGYAR emberek buták!!! vagyis nem is a magyarok, hanem azok akik csak dobálóznak ezzel a szóval h magyar.Pl.: magyarnak mondja magát h ő magyar, közben nem viselkedik úgy ahogy egy IGAZI MAGYAR-nak kéne....az egész itt kezdődik...
tovább nem folytatom, mert még valaki megsértődik....
2009. aug. 20. 17:33
14/18 anonim válasza:
Ez talán azért van, mert sokan a Szovjetuniót és a kommunizmust az Orosz néppel azonosítják, úgy mint pl. a Németeket a nácikkal, osztrákot a habsburgokkal, Törököket az oszmán birodalommal stb, stb. Az ilyen gondolkodás viszont hülyeség, borzalmas lenne belegondolni, hogy vki pl. a Magyar népet a gyurcsány kormánnyal azonosítsa xD
2009. okt. 14. 01:45
15/18 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 08-20 17:33
Ezek szerinte te is "hülye" vagy, mert te meg a magyarokat nézed le. Kész röhej..
Amúgy minden vágyam egyszer Moszkvát látni. Szóval én szeretem Oroszországot, nem ártottak nekem semmit.
Mama szokott ellenszenvvel beszélni róluk, ami még talán érthető is..
2009. nov. 19. 00:25
16/18 anonim válasza:
Én IMÁDOM Oroszországot és mindent ami orosz (kiv mondjuk szovjetnio). Ezek, már nem azok az orosz, akik 20-40 évvel évvel ezelőtt és ez a generáció nem tehet a régi dolgokról!
2010. jan. 4. 19:00
17/18 anonim válasza:
én nemnézek le senkit csak a tetves nácikat . Őket kikel írtani
2010. aug. 28. 11:03
18/18 anonim válasza:
En nem szeretem az oroszokat de nem is utalom öket...Jo dolgokat gyartanak nagyon az oroszok.(minöseg)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!