Ez borzalmas!! Miért nem csinálnak valamit?? Miért hagyják hogy ön bíráskodjanak?? Ha én csinálnám, kapásból 10 évet kapnék..
Komolyan kár volt a halálbüntetést eltörölni. Ha már nem lehet visszahozni a halálbüntetést,mert az Eu tiltja akkor lehessen azt csinálni ami egyes Amerikai államokban van. Lehessen 150-400-600 éves börtönbüntetésre ítélni az embert..Még ha harmadolnák is akkor sem tudna a büdös életben kiszabadulni.
2012. jún. 14. 11:37
2/12 anonim válasza:
Ha cigányok által sűrűn lakott területen történne a dolog, igen. Azonnal, a lehető leggyorsabban, gondolkodás nélkül - irány a Rendőrség. Minden további intézkedést csak és kizárólag onnan. Elsősorban életben kell maradni: a többi csak után következhet.
Lakott területtől távol, közúton - ha az (általában önhibájából) elütött cigány nincs olyan állapotban, hogy telefonáljon a többieknek) lehet megállásban gondolkodni, de akkor is elővigyázattal: bármikor arra közlekedhet cigány autós, aki a baleset(et okozó) helyett önbíráskodhat, vagy odahívhatja az önbíráskodókat. Tehát: esete válogatja, de mindenkor az óvatosság és az önvédelem az első. Ez Magyarország - ma.:(((
2012. jún. 14. 11:37
3/12 anonim válasza:
Az egy eléggé szélsőséges eset volt.Meg ott inkább a "csorda" szellem vezetett oda, hogy így elfajultak a dolgok tömegben bátrabbak az emberek. Én már láttam olyat hogy pl. mi falunkban ütöttek el egy roma nőt s ott volt az egész családja is,de senki nem ugrott neki a sofőrnek aki magyar volt.Jó persze,sírtak meg szidkozódtak de az talán normális is ilyen helyzetben.A sofőr meg segített,hívta a mentőt stb. Sztem egy heves vérmérsékletű magyar ugyanúgy megverné a sofőrt ha elüti a családtagját,mint egy roma.Szerintem. egy magyar
2012. jún. 14. 11:39
4/12 anonim válasza:
Az nem cserbenhagyás, ha a testi épséged érdekében nem állsz meg, de értesíted a rendőrséget.
2012. jún. 14. 11:47
5/12 anonim válasza:
Tövig nyomott gázzal első rendőrségig...
2012. jún. 14. 11:49
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem elsődlegesen nem agyonverni kellene a sofőrt hanem a sérültet ellátni, ha kell mentőt hívni, majd később ráér tisztázni a helyzetet. Szerintem ennek ez a megfelelő menete.
2012. jún. 14. 12:09
7/12 anonim válasza:
Ha egy ilyen gettótelepülésen történne a dolog, akkor nem maradnék ott, menet közben hívnék mentőt, és a rendőrséghez fordulnék.
Más helyzetben, ha például a városban a kocsim alá lépne egy ember, mindegy, roma vagy nem roma, természetesen nem hagynám ott.
2012. jún. 14. 12:11
8/12 anonim válasza:
Kedves válaszolók! Szépen kérlek benneteket: beszéljünk MAGYARUL! "Roma" a mi nyelvünkön nincs: ennek a népcsoportnak a neve cigány. A cigányságon belül is csak egy kisebbség az, amely (saját népnévként, belső használatra) romának nevezi magát. Ne hagyjuk magunkat megfosztani a szavainktól! - és csak a Rendőrség előtt álljunk meg, ha cigány elénk ugrik.
2012. jún. 14. 14:31
9/12 mustafa33 válasza:
legyen kátrányos helyzetű és baszta.
2012. jún. 14. 23:55
10/12 anonim válasza:
Én megállnék segíteni, de csak úgy, hogy kiszállás előtt a pólóm alá teszem a kesztyűtartóból a 9 mm-est.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!