Valaki már nem tartja a locsolkodós szokást? Én személy szerint nem szeretem csinálni.
Figyelt kérdés
Lehet túlságosan elvárosiasodtam, de én nem szeretek locsolni, meg bárgyú versikét mondani. Gyerekkoromban is frusztrált, de akkor még a szüleim hajtottak. Most már nem csinálom egyáltalán.
Nem mondom hogy rossz, de engem nem szórakoztat.
Ki hogy van vele?
2012. ápr. 8. 16:33
1/6 anonim válasza:
Mi sosem tartottuk. Nálunk annyi van ilyenkor, hogy nagyszülőknél összegyűlik a család közös ebédre.
Kicsi korunkban volt még ajándék (édesség) keresgélés is.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek veled kérdező, én sem szeretem. :)
3/6 anonim válasza:
Én gyerekkoromban is utáltam, szerencsére a férjemet sem érdekli, így mi nem tartjuk. Ha a gyerekeink nagyobbak lesznek, majd a nagyiéknál kiélhetik magukat, ha akarják :-).
4/6 anonim válasza:
én is eléggé utálom, a családom kényszerít még mindig, szerintem teljesen frusztráló, cikis. és gondolom a lányok sem örülnek, hogy utána napokig 8féle pacsulitól bűzölög a fejük...
5/6 anonim válasza:
Én szeretem, szerintem vicces és jópofa hagyomány. De már egyre kevesebben jönnek:/ Viszont így egálban vagyunk, mert én se járok poderiskálni meg sibálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!