A hollandok tényleg mind perverzek? :S
Nem pont étkezési szokásokra meg beszédstílusra gondoltam, de azért köszi.
Többi válaszolónak is köszönöm szépen (:
Nincs humorérzéked..
Van humorérzékem... csak nekem ez most nem volt olyan nagy poén...Sajnálom, hogy nem vagyok éppen nevetgélős hangulatban :S
most nem jött át a zsűrinek :P
azért köszi
21:42
Jaaa akkor nem számít perverznek...csak éppen nekem nem kell olyan pali aki prostikhoz jár!
16:07
Miért nem jutottatok sokáig? ha szabad ilyet kérdeznem...
köszönöm (:
ez elég szomorú....=S
én is így járok valószínüleg
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a mai információs, modern társadalomban, akár még egy országon, de talán még egy városon belül is mekkora butaságok tudnak elterjedni. Talán éppen a sajtók bűne, hogy butaságban tartják a népet?
Remek példa a mostani huzavona Magyarországgal. Egy átlag amcsi jószerivel még Európát sem találja meg a térképen, de aggódik a magyar demokráciáért... Ugyanmár... És még mennyi mindennel etethetnek minket, amikre akár még magas intelligenciájú emberek sem jönnek rá...
Barátnőd durván és sértően általánosít. Ez ugyanolyan sértő mintha rólunk magyarokról egy külföldi azt mondaná mint qrvapecérek lennénk.
Annyi azonban tény, hogy Hollandiában a prostikat máshogy kezelik, révén bordélyházakban űzik az ipart (többnyire magyarok, ezenbelül is főleg szabolcsi cigányok, bolgárok, románok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!