Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A hollandok tényleg mind...

A hollandok tényleg mind perverzek? :S

Figyelt kérdés
Egy holland fiú közel került hozzám...ezzel nem is lenne probléma, de barátnőm azt mondta ott mindenki egy kéjenc és mind prostikhoz jár :S Azt tanácsolta ne beszéljek a fiuval többet.

2012. márc. 12. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hogy ha prostikhoz jár attól miért lenne perverz?
2012. márc. 15. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem pont étkezési szokásokra meg beszédstílusra gondoltam, de azért köszi.

Többi válaszolónak is köszönöm szépen (:

Nincs humorérzéked..

2012. márc. 15. 21:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Van humorérzékem... csak nekem ez most nem volt olyan nagy poén...Sajnálom, hogy nem vagyok éppen nevetgélős hangulatban :S

most nem jött át a zsűrinek :P

azért köszi

2012. márc. 16. 02:12
 14/19 A kérdező kommentje:

21:42

Jaaa akkor nem számít perverznek...csak éppen nekem nem kell olyan pali aki prostikhoz jár!

2012. márc. 16. 02:13
 15/19 A kérdező kommentje:

16:07

Miért nem jutottatok sokáig? ha szabad ilyet kérdeznem...

köszönöm (:

2012. márc. 16. 02:15
 16/19 anonim ***** válasza:
ez tök egyszerű :D szigeten találkoztunk, és hazament :D de a kapcsolatot most is tartjuk, de közben én szerelmes lettem, neki meg csaja lett, de hidd el, ugyanolyan emberek, mint mi!!
2012. márc. 16. 17:54
 17/19 A kérdező kommentje:

ez elég szomorú....=S

én is így járok valószínüleg

2012. márc. 18. 14:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy a mai információs, modern társadalomban, akár még egy országon, de talán még egy városon belül is mekkora butaságok tudnak elterjedni. Talán éppen a sajtók bűne, hogy butaságban tartják a népet?

Remek példa a mostani huzavona Magyarországgal. Egy átlag amcsi jószerivel még Európát sem találja meg a térképen, de aggódik a magyar demokráciáért... Ugyanmár... És még mennyi mindennel etethetnek minket, amikre akár még magas intelligenciájú emberek sem jönnek rá...

2012. márc. 21. 18:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Barátnőd durván és sértően általánosít. Ez ugyanolyan sértő mintha rólunk magyarokról egy külföldi azt mondaná mint qrvapecérek lennénk.

Annyi azonban tény, hogy Hollandiában a prostikat máshogy kezelik, révén bordélyházakban űzik az ipart (többnyire magyarok, ezenbelül is főleg szabolcsi cigányok, bolgárok, románok).

2017. dec. 5. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!