Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Népligetben rajzanak a...

A Népligetben rajzanak a perverzek. Nem kéne a rendőrségnek valami tenni?

Figyelt kérdés
Oda járok a közelbe suliba,és elképesztő, mi van ott.Jóérzésű ember nem mer oda menni, a haveromat is leszólították a homokosok.Nem kéne ott gusztustalankodniuk.Nem?
2009. márc. 21. 17:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
98%
haverod tegyen feljelentést zaklatás ügyben akkor lehet h visszafogják magukat egy kicsit..
2009. márc. 21. 17:27
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Leszólították azért jelentse fel? Huha, micsoda szemét dolog már hozzászólni valakihez, pfff XD
2009. márc. 21. 17:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is van rossz tapasztalatom a környéken lévő hajléktalanokkal, akik körülvettek. Nagyon veszélyes egyedül járni-kelni ott, mert addig nem engednek el, amíg nem adsz nekik pénzt. Jó lenne tudni, hogy mit lehet ilyenkor tenni, ugyanis a rendőrség semmit sem tesz, hisz nincs megfelelő jogszabályozás meg a rendőröket ilyen amúgy sem érdekli addig, amíg vér nem folyik vagy őket valaki nem bántja. Nagyon szomorú felfogás! (mármint a maga a törvény és annak a hiánya, mert ez nem a rendőr hibája)
2009. márc. 21. 17:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem sokat érne.Engem a Gellért-hegyen késsel támadtak meg, hívtam a zsarukat, akik szinte semmit nem csináltak, csak utálkozva felvették a személyleírást,meg tettek néhány lépést zseblámpával.(sok idő múlva,direkt húzták az időt.)

Rengeteg a csöves,a hímringyó,k.rva Budapesten, ennek megálljt kell parancsolni, mert Szodoma van itt.lassan a Budai kirándulóhelyekről is kiszorítanak a hajláktalanok minket.Fel vagyok háborodva,a rendőrség nagyon rossz!

2009. márc. 21. 17:46
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Jut eszembe mit jelent nálad a gusztustalankodás? Én szoktam arra járni, semmi gusztustalant nem láttam még. Lemaradtam valamiről eddig?
2009. márc. 21. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
17:43-as vagyok: 17:46-os: ha órákat vársz átszállásra a Népligetben, ahogy nekem kell minden héten, akkor meglátod, hogy mire gondol a kérdés kiírója, mert az idő alatt az ember látja, hogy mi is folyik ott...persze nem mintha érdekelne, hanem az embert bevonják. Én mondjuk meleggel nem találkoztam és gusztustalankodás alatt sem szexualitást értek, de az baromi nagy gusztustalankodás, amit a hajléktalanok ott művelnek. Meg az a pasi, aki kifekszik ott a parkolóba majdnem minden alkalommal...hát. Van, amikor már majd' az úton fekszik. Ez csak egy példa, rengeteg "furcsaság" történik ott...
2009. márc. 21. 17:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Férfiprostitúció is van ott, főleg a leégett romvendéglőnél.
2009. márc. 21. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Oda már nem is merek menni vagy 2 éve. Nagyon durva az a hely...de szerinted mit lehet tenni?
2009. márc. 21. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha oda nem jár rendőr, akkor azt sem látja, hogy te mit csinálsz ott... Lehet csoportos foglalkozásokat is tartani...
2009. márc. 22. 10:53
 10/14 A kérdező kommentje:

Szerintem le kéne bontani azt a romot, és az egész parkot rendszeresen ellenőrizni.Ami most van, az nem állapot.

Lehet, hogy fogok írni az önkormányzatnak, rendőrségnek.

2009. márc. 23. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!