Kinek van otthon fursuit-ja? És ha van, szoktatok e benne furry-walkingot rendezni. Mondjuk a Népligetben, vagy a Margitszigeten, vagy Egerben a szépasszony völgyben?
Tekintve hogy az egész furry ötlet magyar viszonylatban max olyan 100 főt érint, szerintem több esélyed van ha célzottak keresel rá az interneten arra akiknek ez a hobbija (próbáld mondjuk a "magyar furry" szavakkal) mint hogy itt a GYIK-en fuss össze valakivel. :)
Mi a bánat az a furry walking? xD Ha felvonulásra gondolsz ahhoz azért nem ártana pár száz ember. Ha arra hogy kimész parádézni a Margitszigetre nem látom miért ne tehetnéd meg, max hülyének néznek. xD
Hát, biztos lenne, aki hülyének nézne, egyébként is ismerek egy pár magyar furryt, és tervezünk egy kis furry sétát is valamikor a nyáron.
Én nem keresek itt hozzám hasonló embereket, csak azért tettem fel itt ezt a " hajmeresztő " kérdést, mert látom, hogy itt többen ismerik ezt a furry témát, és szerintem nem jön rosszul ezzel kapcsolatban egy kis plusz információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!