Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Volt olyan, hogy egy voltak...

Volt olyan, hogy egy voltak emberek az osztályodban, akiket utáltál, de nem mutathattad ki?

Figyelt kérdés

A tököm tele van az osztályommal. Elég emberkerülő vagyok alapból is, és nem nagyon tudok megbocsátani sem másoknak, sem magamnak... de utálom a szarrágó éretlen hülyéket, akik, ha hátat fordít a tanár, rögtön elkezdik fikázni, állandóan jár a pofájuk a tanárral, ha a tanár úgy osztályoz, hogy az nekik nem tetszik, akkor mindennek elmondják (szerintem teljesen korrektül osztályoz, az hogy ők b*sznak tanulni, az az ő baromságuk. Én nem csapom be magamat, tudom, hogy arra jut idő, amire szánok, tudom, hogy ha inkább gépezek tanulás helyett, akkor az én hibám a szar jegy és nem vitatkozom senkivel miatta. Érdekes módon nekem még sosem volt osztályzási gondom egy tanárral sem...), állandóan nekik áll feljebb. Aki nem szereti a szar metált vagy dubstepet vagy mit tudom én, kinek mi a divatos, azt már hülyének nézik, aki normálisan tanul és jó agya van, azt kinézik. Van, aki alszik órán, van aki mást csinál és úgy beszél a tanárral, úgy ül és olyan flegma gesztusokat használ, hogy NEKEM lenne kedvem odamenni és jól pofánvágni. Nrm hiszem el, hogy más nem érez így, meg nem fogja fel, mekkora bunkó paraszt. Tudom, hogy nekem van igazam, és marhára idegesít, hogy a hülyék egymást erősítik. És az a fura, hogy ha valakinek valami baja van a másikkal, akkor az marha nagy dolognak számít és ki is mutatja. Ez nekem azért furcsa, mert nekem a nagyrészükkel bajom van, és ha mindig kimutatnám, akkor engem széttépnének. Van olyan kis b*zi köztük, akiket egy kanál vízben megfojtanék vagy agyonütném az első tárggyal, ami a kezem ügyébe kerül. Az is k*rvára idegesít, hogy pl. van olyan csaj, aki járt egy gyerekkel, de szakítottak (ja, azt alapból utálom, ha valakinek terítéken van a magánélete, nekem az mindig hétpecsétes tabu és még a barátaimnak se igen adom tudtára), aztán a gyerek kikezdett valaki mással, és az összes csaj odagyűlt "szegény kislány" köré, hogy vigasztalják. Ez engem azért irritál, mert van két csaj az osztályban, akikbe, két különböző időben, olyan szinten szerelmes voltam, hogy már teljesen meghülyültem, állandóan bőgtem itthon meg ilyenek. Érdekes módon engem le se szarnak, amikor az egyik kis nyomorék rányomult egymás után mindkettőre... aztán ez a kis g*ci tartott nekem lelkibeszédet arról, hogy milyen szar, hogyha azzal, akivel egykor jártunk a szemünk láttára jön össze valaki (ennek az volt az apropója, hogy egy csaj ezért hagyta el többek között az osztályt.) Még engem oktat ki a kis szärházi, miután két lányt elvett előlem!

Miért összpontosul mindenki ennyire a másik magánélete körül? Nem primitív ez? Én hülyét kapnék tőle, senkinek semmi köze hozzám és ahhoz, akit szeretek, ez kettőnkre tartozik. A magánélet megnevezésében benne van, hogy MAGÁNdolog, nem tartozik senkire. Még akkor is hülyét kapok, amikor egy tanár valami vicces utalást tesz, mondjuk kihívja a gyereket felelni azután a barátnőjét, és akkor hozzáteszi, hogy "csak hogy családban maradjunk", vagy megkérdezi, hogy hányasra értékelnénk a feleletet, és a barátnőjének azt mondja, hogy "tőled nem kérdezem, mert te elfogult vagy". Nekem ez visszataszító, egy tanárnak semmi köze a szerelmi életemhez, ahogy másnak sem.

És mondom, az irritál a legjobban, amikor vigasztalnak valakit, amiért lenyúlták a volt barátját/barátnőjét miközben engem le se szarnak nagy ívben. Legalább valamelyik idióta észrevehetné, hogy mit érzek...

Tudom, hogy igazából ez nem kérdés, de marha jól esett, hogy kiírhattam magamból. És még egyszer leírom: UTÁLOM AZT A NYOMORÉK ÖNSAJNÁLTATÓ FAS*ZOPÓ KIS G*CIT, AKI ELSZÍVJA ELŐLEM A LEVEGŐT, AZ ÖNSAJNÁLTATÁSÁVAL ELVESZI ELŐLEM AZOKAT A LÁNYOKAT, AKIKET SZERETEK ÉS TUDTÁN KÍVÜL ÁLLANDÓAN KERESZTBETESZ, TAKARODJON EL AZ ANYJA VALAGÁBA A KIS B*ZI TETŰ!

Köszönöm, hogy kiírhattam magamból. Idegesít, hogy állandóan like-olja fb-on a volt csaja képeit, aki nekem is tetszik. Már szakítottak, takarodjon el az apja f*szába, rá se nézzen, hagyja meg nekem a kis nyomorék! Kivágnám a szemét.

2011. dec. 7. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:

"Az is k*rvára idegesít, hogy pl. van olyan csaj, aki járt egy gyerekkel, de szakítottak (ja, azt alapból utálom, ha valakinek terítéken van a magánélete, nekem az mindig hétpecsétes tabu és még a barátaimnak se igen adom tudtára), aztán a gyerek kikezdett valaki mással, és az összes csaj odagyűlt "szegény kislány" köré, hogy vigasztalják."

Kicsit furcsa nekem, hogy azt írod, hogy idegesít, ha egymás magánéletével vannak elfoglalva a többiek, ehhez képest azon dühöngsz, hogy ki kinek like-ol, meg hogy ki kivel jön össze.

2011. dec. 7. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az. A fb-ot is utálom, egy szar divat az egész (nem mondom, néha hasznos, pl. ha olyan emberek akarnak valamit közösen megszervezni, akik ritkán látják egymást, de ma már nagyjából arról szól, hogy mindenki feltegye a részeg hányós képeit meg a pucér seggét, meg a csajok a csücsörítős, tükörben pózolós képeiket és valami lopott idézetet, aminek az értelmét egyáltalán nem fogják fel, odaírják alá...). Az idegesít, hogy látom hogy ez a kis nyomorék még mindig teszi magát a csajnak, de ha újra összejönnek, én komolyan mondom, hogy valami őrültséget teszek. Semmivel nem különb nálam, egy fontoskodó hülye, állandóan a nagy lelki dolgairól beszél a csajokkal és sajnáltatja magát, közben tudom, hogy egyáltalán nem ilyen, ugyanolyan flegma, hétköznapi gyerek, mint a többi, csak játssza az eszét. Gyűlölöm, hogy ez a k*csög mindent elvesz előlem.
2011. dec. 7. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Hoppá, nem hiszem el, h mennyire hasonlitunk.Annyi az egész, h okosabb v. sajnos, mint az átlag.Nem azt mondom, h kivülről vágsz mindent, hanem az életre több eszed van.Teljesen forditott szemszögből nézel mindent.(Nézünk).

Facebook-ot le kell lőni.És egy idő után nem fog hiányozni.Kb. egy hónapig kicsit idegesitő, h nincs.MSN-en nekem 5 ismim maradt...És sulit is váltottam, h ne legyen körülöttem annyi nyomorék:d. Aki akar vmit az majd felhiv telón:d.

2011. dec. 7. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudod a tanárnak mindent szabad , neki mindent lehet , a diák meg csak diák sajnos ez a helyzet itt...a diákoknak semmi joga...
2011. dec. 7. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Hasonlitasz ram nagyon !! De van sok gyerek akit utalok es nem mutathatom ki az erzeseimet.
2011. dec. 7. 22:11
 6/9 anonim válasza:

Vmi ilyesmi reakcióim lennének nekem is, amikor bunkóznak az emberek. Nem vágom, h nem veszik észre, h amikor ilyen idétlen beszólásokat köpnek be, azt nyilvánítják ki, h egy kalap s*art nem érnek.

fas*zbukról nem tudok sokat mondani, mivel én utálom az egész rendszert úgy ahogy van -ezért nekem nincs is (h miért? mert jót tudok röhögni amikor azok a vadbarmok bamba pofával kinyögik, h - Neked nincs facebook-od???)

Hát és mivel A gyerekkel nem sok mindent tudsz kezdeni, talán a csaj körül kéne sertepertélned. Vagy már próbálkozol? (am h lehet az, h neked bejön egy olyan lány, aki járt ezzel a bizgentyűvel? ezt még nem értem :/)

Ja és a csücsörítős képekről fb-n még hozzá tenném, h ha már a tükörképüket fotózzák, akkor igazán megnézhetnék jobban, mert valszínűleg vmi prosti kinézetű zombi fog visszanézni. A liberális jelleműek akik meg a seggüket fotózzák, gondolom nem tudnak róla, h akik látják a képet, azt hiszik a Star Wars a kedvenc filmjük, Csubakkával az élen...

Az nálam szintén örök rejtély, h mi joguk van bunkózni egyes tanároknak, amikor mi fizetünk azért, h egy csomó felesleges dolgot elmagyarázzanak. Mert tulajdonképp ezért van a tandíj, meg hasonlók. Vagy tévedek? :/

2011. dec. 8. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:

"Az nálam szintén örök rejtély, h mi joguk van bunkózni egyes tanároknak, amikor mi fizetünk azért, h egy csomó felesleges dolgot elmagyarázzanak. Mert tulajdonképp ezért van a tandíj, meg hasonlók. Vagy tévedek? :/"

Ezzel nem nagyon tudok egyet érteni, mert a tanári szakma ma szerintem az egyik legrosszabb, leghálátlanabb Mo.-n. Azt, hogy mit tanítanak nem annyira ők, mint inkább a tanterv szabja meg. Erről pedig már kiírtam egy kérdést, ahol elég terjedelmesen leírom a véleményemet az oktatásról: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

De ennek ellenére a tanárokat én becsülöm, ugyanis marha hálátlan dolog lehet nekik egész évben összezárva lenni egy csomó bunkó, idegesítő kölyökkel, akik főellenségüknek tekintik a tanárt és visszapofáznak nekik egy csomó másik ember előtt. Teszik mindezt reggeltől estig, miközben tanterveket dolgoznak ki, meg javítják a dolgozatokat, egy olyan fizetésért, aminél még egy utcasepré is jobb, ráadásul kevesebb stresszel jár. A tanároknak, akik szellemileg kiművelik az új generációkat a legelismertebb dolgozóknak kellene lenniük (mint ahogy régen azok is voltak), mivel ők képezik a társadalom tanult rétegét. És a tandíj meg a fizetésük baromira nem áll összhangban a munkájuk terheivel, meg azzal a megaláztatással, amit gyakran elviselnek. Szerintem aki ma tanár, az tényleg "szerelemből" csinálja, a tanítás miatt. Egy biztos, nem a fizetés hajtja őket ebbe a munkakörbe...

2011. dec. 8. 20:36
 8/9 anonim válasza:
Igen, ebben igazad van - (bár én az egész suliban max 4 tanárt ismerek aki ilyen xP), de én tulajdonképp a beszólogatásukra próbáltam helyezni a hangsúlyt, de látom nem sikerült xD mind1. Egyébként visszatérve a témára, h haladsz? Van vmi változás?
2011. dec. 11. 10:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Mivelé kapcsolatban? A gyerekkel, akit utálok? Szerintem még jó ideig nem lesz...
2011. dec. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!