Az osztályodban/sulidban milyen klikkek vannak? Te melyikbe tartozol?
Az osztályomba szerencsére nincsenek hülye kis p!csák! :)
Nézzük csak,
-2 olyan csoport akik állandóan nevetgélnek, nagyon gyerekesek...
-kis rocker csoport (de nem az a durva rocker:)
-3 barátnős klikk
-és mi 4-en hátul, vidékiek vagyunk és 1 vonalról járunk, valószínűleg ezért is barátkoztunk ennyire össze:) Szerintem mi vagyunk a legnormálisabbak.:P:P:P
Nálunk voltak a "hülye fiúk", kevesen voltak (32/8) mindig röhögtünk rajtuk, mókásak voltak.
Voltak a stréberek, meg a "nagyon csúnyák".
Én a lázadó rockercsaj bandába tartoztam, mindenki "züllöttnek" tartott, és volt is rá alapjuk, de végülis ember lettem. Mindenkinek volt egy szűkebb társasága, csak egy srácot éreztem mindig kirekesztettnek, ezt azóta is nagyon sajnálom.
..mondjuk senki sem fogja azt mondani magáról, hogy a ribancok csoporjába tartozik.
egyébként az osztályban vannak baráti társaságok, de nincsenek feltűnő jellemzőik (hogy rockerek, stb)..vannak kicsit stréberebb lányok, ebből több csoport is van ('elit' gimi), a 13 fiú két csoportra oszlik..mi négyen vagyunk barátnők.tanulunk, de nem stréberkedünk, meg ilyesmi..egyébként az egész osztály jóban van, mi pl össze szoktunk járni az egyik fiú bandával, de egyébként én is bárkivel el tudok beszélgetni, szinte mindenki jófej a maga módján.
Már rég túlvagyok a sulin(illetve most fősuli de az ugye már más)
Általánosban 2 nagy csoport volt, a cigisek és a nem cigisek.Én az utóbbi a lúzer bandába tartoztam.
Gimiben meg sok klikk volt,voltak a kockák,ribik,jófejek,diszkósok,rapperek,house,hip-hop,rockerek stb...
Én középen voltam sem túl menő sem túl csicska e inkább a menők felé húztam..Technót halgattam minden 7végén partyztam,sokszor voltam ribi,de jófej méginkább:)
nálunk az osztályban és a suliban kb ugyanz volt gimiben a klikkek tagjainak aránya:
volt néhány egostia ribi, olyan tipikus disco-s pics@..
volt egy partizós, de kicsit elvont és intelligens társaság, ők kb dupla annyian voltak, mint az előzők
volt 2 rapper és 1 deszkás...
voltak rockerek és metálosok, kb a fele a sulinak(és az osztálynak), meg 1-2 alter és punk (amúgy egy nagyon jó gimi bár nem elit, de hát...sok tornacipős és bakancsos járt oda, de nem a síkhülye fajtából)
volt még 3-4 különc, én közéjük tartoztam, én voltam a "vámpíros-farkasemberes" csaj (aki mellesleg rocker volt, mostmár egyetemre goth :)
egyetemen plázapics@ szerencsére kevés van( nagyon kevés :), viszont itt már vannak stréberek is (nem sokan), vannak totál átlegemberek, akik tanulnak aszt kész, és vannak még az RPG-sek(szerepjátékosok) most ide tartozom, meg sok a koczka, és érdekes módon eléggé átfed az RPG-sekkel :)
Hm... Ugyan már épp vége a giminek, de azért leírom.
A szekrényespadsor, ők a cicák. Zenében pop meg diszkós, tanulásban vegyes, állandóan hülyülős, mindenkit szeretős, divatolós de hatalmas szívű csapat.
A boszikék, igen, így. három csaj akik szemtől szemben mosolyognak, de amint ellépsz fikáznak - egymást ugyanúgy, valamint a hozzájuk csapódott übermens flegma és a stréberlány.
A "fiúk", állandóan valami hülyeséget csináltak, a viccek és poénok központja.
De tulajdonképpen annyira keveredtek a csoportok már az ötödik év végére, mindenki mindenkivel, összetartás magasfokon, hogy ez csak stílust jelentett legfeljebb, vagy fő tevékenységet, nem valódi klikkeket.
Én már 10 éve túl vagyok a gimin, nálunk 3 csapat volt, amiből az első kettő kísérteties hasonlóságot mutat, külső jegyeik ugyanazok, a különbség mégis az, hogy az egyik magától volt olyan, amilyen, a másik meg utánozta:
-a vidéki műveletlenek, akik lagzis zenét játszottak szünetekben, hihetetlen kisebbrendűségi érzéssel, ezért minden bulin ott voltak és dohányoztak, ittak keményen, hogy senki meg ne mondja, hogy nem városi menők, álarc.Ribancok és hímringyók tárháza.
-a városiak, akiket nemigen érdekelt a tanulás, ittak, dohányoztak (őket majmolták a vidékiek), buliztak, álarcosok magas fokon. Azért akadt köztük pár, aki tanult vagy ha nem, hát hozott intelligenciája volt.Szintén ribik és hímribik.
-a harmadik csapatba tartoztam én, mi voltunk a városiak és kb. 2 vidékiből álló csoport, akik nem buliztunk, nem ittunk és nem dohányoztunk, tanultunk is de csak úgy válogatósan: ami kellett a továbbtanuláshoz, azt tanultuk, ami nem, azt nem. És nem játszottuk a hősszerelmest sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!