Az osztályodban/sulidban milyen klikkek vannak? Te melyikbe tartozol?
10:11-es vagyok
Ja, és egy érdekesség: a három klikk különállósága azóta sem változott, az 5 éves találkozón is minden klikk csak a maga klikkjével állt szóba... Szomorú.
Én idén ballagtam általánosból. Nálunk...
Lányok:
- voltak a kittycatek (így is hívtuk őket): ők voltak a nagymenők. jól tanultak, gazdagok és szépek, mindenhol ők voltak a sztárok, legyen az suliban vagy azon kívül.
- voltak az elvontak (én ide sorolnám magam, bár azon pár ember közé tartoztam akik ingáztak két klikk közt): nem voltunk nagy bulizósak, tanultunk, sokat beszélgettünk
- voltak a stréberek: róluk nincs mit mondani. stréberkedés keményen.
- voltak a parasztok: vidékiek, de tényleg olyan parasztlány-feeling. ~ mikuláscsomagba kolbász ;)
Fiúk:
- nagymenők: ők a cicákhoz csapódtak, nagy szurkolócsapat.
- lúzerek: róluk sincs mit mondani. voltak köztük jófejek, de mindenből kimaradtak.
- bmx-esek: kerós csapat, én spec jóban voltam velük.
Évfolyamon:
-Röpisek és menők ÉN
-Lúzer:jófej,nemjófej
-öribarik
-stréberek
Gimi:
-Diszkós r.bancok és g.cik
-Rockerek/Metálosok
-Hardcore/Metalcore
-Stréberek/kockák (összefolytak)
-Laza csajok
-Normális lányok fiúk
-Cicák:Szépek,értelmesek,gazdagok,sikeresek<----- Ide soroltak,bár sosem barátkoztam velük mert nem szerettem őket,de mive l4 feltétel megvolt agy egyből oda vettek::/Amúg normálisokkal lógtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!