Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az osztályodban/sulidban...

Az osztályodban/sulidban milyen klikkek vannak? Te melyikbe tartozol?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10:11-es vagyok

Ja, és egy érdekesség: a három klikk különállósága azóta sem változott, az 5 éves találkozón is minden klikk csak a maga klikkjével állt szóba... Szomorú.

2009. máj. 29. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk középsuliban: "nagymenő", okoskodó, mindent tudó, búzák, raperek, discósok vannak. Én a discóba tartozok.
2009. máj. 29. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk voltak a ribik, volt egy rocker csoport, egy rinyálós csoport, egy normálisabb csoport meg a stréberek. Én a stréberek között voltam :D
2009. máj. 29. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Én idén ballagtam általánosból. Nálunk...

Lányok:

- voltak a kittycatek (így is hívtuk őket): ők voltak a nagymenők. jól tanultak, gazdagok és szépek, mindenhol ők voltak a sztárok, legyen az suliban vagy azon kívül.

- voltak az elvontak (én ide sorolnám magam, bár azon pár ember közé tartoztam akik ingáztak két klikk közt): nem voltunk nagy bulizósak, tanultunk, sokat beszélgettünk

- voltak a stréberek: róluk nincs mit mondani. stréberkedés keményen.

- voltak a parasztok: vidékiek, de tényleg olyan parasztlány-feeling. ~ mikuláscsomagba kolbász ;)

Fiúk:

- nagymenők: ők a cicákhoz csapódtak, nagy szurkolócsapat.

- lúzerek: róluk sincs mit mondani. voltak köztük jófejek, de mindenből kimaradtak.

- bmx-esek: kerós csapat, én spec jóban voltam velük.

2009. júl. 12. 15:56
 15/16 anonim válasza:

Évfolyamon:

-Röpisek és menők ÉN

-Lúzer:jófej,nemjófej

-öribarik

-stréberek

2010. ápr. 18. 21:42
 16/16 anonim válasza:

Gimi:

-Diszkós r.bancok és g.cik

-Rockerek/Metálosok

-Hardcore/Metalcore

-Stréberek/kockák (összefolytak)

-Laza csajok

-Normális lányok fiúk

-Cicák:Szépek,értelmesek,gazdagok,sikeresek<----- Ide soroltak,bár sosem barátkoztam velük mert nem szerettem őket,de mive l4 feltétel megvolt agy egyből oda vettek::/Amúg normálisokkal lógtam.

2011. jan. 14. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!