Találkoztál az igazi, finn mikulással?
Biztos hogy finn? Ha az eszaki sarokrol jon, akkor csakis dan lehet.
Hmmm, azt hittem mar nem ulhet senkisem az oleben, epp azert, hogy ne mosolyogjon akkorakat. Tudod, altalaban nagy oromeben leesett a szakalla.
Na de most mar Miki nenik is vannak:)
Dán? Szerinted merre van Dánia?
Nem értelek benneteket, miért kell mindent lehordani? Mi a baj azzal, hogy rengeteg gyereknek okoz örömet? Nem akarom elhinni hogy ilyen lelkiszegények vagytok, nem örültök semminek. Nem baj, én boldog vagyok és ez a fontos. :)
Kedves kerdezo!
En mar talalkoztam vele, itt a mikulast tenyleg csak akkor valtjak le,ha mar valoban "kioregedett". Egesz evben meg lehet latogatni,barmely nap. A gyerekek imadjak,de a felnotteket is szivesen fogadja,szivesen beszelgetnek. A ferjem finn, a szulei meseltek,hogy mikor ok kicsik voltak,akkor meg szemelyesen is jarta a finn hazakat az akkori "igazi" mikulas, es vitte a gyerekeknek az ajandekot. Az a bizonyos "hulye finn" a magyar gyerekeknek is rengeteget segitett, finn iskolakkal,szervezetekkel osszefogva, repjegyet kaptak a magyar szegeny gyerekek,ingyen ellatast,ajandekokat,es nem csak ok. Nem csak jelkepes valami,hanem elmenyt is kaptak. Felsorolni is sok lenne hany magyar gyerek kapott tenyleg segitseget,nem csak egy csomagot a mikulastol. Persze a hulye magyarok semmit se tudnak ertekelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!