Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi ez a SPONGYABOB-mánia?

Mi ez a SPONGYABOB-mánia?

Figyelt kérdés
Tipikusan olyan dolog, amiről az átlag, fiatalon piálós, valóvilágon felnőtt, Így jártam anyátokkal-t (azt se tudom amúgy, hogy mi tulajdonképpen) néző tizenéveseknél "be lehet vágódni"... merthogy az milyen jó. Elárulja valaki nekem, hogy mi a jó meg cuki rajta? Miért hordanak egy csomóan olyan pólót? Miért néznek ilyen idióta meséket?
2011. nov. 18. 21:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még 7 évvel ezelőtt figyeltem fel rá, akkor Hollandiában laktam és a kultúrális "vákum" miatt sokkal fontosabb volt a TV. Ma már nem tévézek.

Nekem tetszik a rajzfilm humora, szerintem nagyon jól reflektál egy csomó mai dologra, rengeteg utalást és filozófiát találok én benne.

A kulcstartók, pólók, stb nekem is kicsit visszataszítóak.

Ha pedig neked maga a mese nem tetszik, teljesen normális, hogy megutálod még jobban a felhajtás miatt.

Szerintem szarjál bele, a mánia úgyis egyszer alábbhagy.

2011. nov. 23. 22:58
 12/12 anonim válasza:
92%

Ember, Spongyabob egy isten, azt egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Uri Geller is tud különös trükköket mutatni, nade azért grillezni a víz alatt még ő se tud, csak Spongyabob! Meg majdnem szomjan veszni bikinifenéken... Meg Szandival, a szkafanderes mókussal játszani, aki mellesleg leköltözött a víz alá mert elege folt a szárazföldből.. Meg hasonlók. Teljesen korrekt.

2011. nov. 25. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!