Máshol is Monster (engeriaital) mánia van?
Monster egy prémium energiaital,nekem tetszik a kissé szokatlan íze,és sztem megéri a 320-at,mert errefelé ennyi.
Sokféle dolgot szponzorálnak,lehet azért látod mindenhol.
nem tudom mi a jó benne
amikor bejött,akkor vettem 2 félt,de egyrészt nem tetszik az ize,másrészt nekem sok a fél liter
maradok a beváltaknál
de amugy jah,elég sok kézben látom,de a legtöbb tini...
saját fizujukból kellene fizetni,rögtön jó lenne a 120forintos is....
egyik hozzászolásra válaszolva: én pl azért iszom,mert kell a koffein reggel,olyan alacsony a vérnyomásom,de a kávétól hányingerem van,vérnyomásemelő gyógyszert pedig nem akarok szedni huszonévesen
Én speciel a hellt szeretem, de csak nagyon ritkán iszok. Mégsem kezdem el mindenhová felírogatni..
De amúgy szerintem ha valaki kap pénzt arra költi amire akarja, nem? Ha elkölti minden hülyeségre az az ő baja..
Meg eleve egy 14-15 éves (vagy még annyi se) hol találhat munkát?
arra költi persze,csak elég sok tini az utolsó forintját is kinyigja a szülőtől,aztán elkölti hasonló hülyeségre(tizenévesekkel dolgozok együtt,sajnos ez a tapasztalat)
de még mindig jobb mintha drogra vagy alkoholra költené(bár megy el arra is)
hellt szeretem én is,reggelente 1 ébredéskor,és jó,nem cipelem magammal,h mutogassam:D
Azért elég durva hogy szó szerint liter számra isszák emberek ezeket a sz*rokat. Majd pár év múlva meg mennek a dokihoz szívpanaszokkal.
Van a suliban egy csaj, naponta megiszik kb 1 litert. Azt mondja nem is hat neki, csak az ízét szereti. Viszont nem bír megülni a s*ggén 3 percig és folyton nagyon szétszórt, éjjel alig bír aludni, nappal meg olyan mint a mosott rongy.
Én nem lennél ilyen semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!