Miért fáj egyeseknek, ha vannak olyan magyarok, akik akarnak halloweeni bulit tartani?
Figyelt kérdés
És ne gyertek nekem a "jenki szeméttel", mert nem amerikai találmány a Halloween, és nem csak ott tartják.2011. okt. 27. 16:41
11/27 A kérdező kommentje:
A karácsonyfaállításnak sincs semmi gyökere, mégis ezt tesszük. Nem magyar volt az első, aki állított, hanem német. Akkor ítéljük el, mert nem magyar eredetű? ráadásul még giccses is?
2011. okt. 29. 19:52
12/27 anonim válasza:
Engem kiráz a hideg attól, amikor a megsavanyodott magyarok fújjognak mindenre csak a magyar dolgokra nem...ezért nem toleránsak és mindenkit utálnak, ebből fakadtak a népirtások és minden ami rossz. Miért kell bármit is lenézni?? Hangsúlyozom BÁRMIT!
El kéne már fogadni azt a nézetet, hogy mindenki azt tesz az Életével amit akar. Ha a szomszéd töknek öltözve akar szexelni a feleségével, hajrá. Ha én semmit nem ünneplek úgy is jó. Miért nem csinálhat mindenki azt ami neki jól esik (amíg nem bánt másokat), anélkül, hogy ujjal mutogatnának rá??
Tehát egyet értek Veled, kérdező, én sem értem miért fáj. de tippem az, hogy megkeseredett, értéktelen életük van és ezért próbálnak lehúzni másokat.
Mentem tököt faragni és sütni az Uramnak. 23N
13/27 anonim válasza:
És ha nincsen gyökere, akkor meg mi a franc van? Majd lesz gyökere, épp mostanság alakul ki. Kedves bigott őskonzervatívok, szerintetek a világ már úgy jött létre, hogy minden népnek megvolt a saját ünnepe? Nem tudom megérteni azt a felfogást, hogy csak az jó, ami már legalább születésünk előtt megvolt. Miért ne alakulhatnának ki szokások a mi korunkban is, mi ebben az istentelen? Mindenesetre semmi értelme ezen vitázni, majd a társadalom eldönti, hogy van-e igénye erre.
14/27 anonim válasza:
Legegyszerűbb mód: akit érdekel a Halloween, díszítse ki a házat/kerítést, és akkor a gyerekek tudják, hogy be szabad csengetni cukorkáért, ráadásul mindenki látni fogja, hogy egy jófej, nyitott illető lakik ott. Én is ezt csinálom :)
15/27 anonim válasza:
mert ők csak szomorkodni akarnak minden ünnepen,ez végre egy olyan ünnem amikor nem gyászolni kell
16/27 anonim válasza:
Ugyanazok az emberek háborognak ezen, akik augusztus 20-án a tüzijáték ellen ágálnak. Depresszív lelkek, akik szerint az ünneplés csak a szomorúságról, a gyászról szólhat. Kiváncsi lennék, hogy például gyakorivalasz2 mikor szórakozott utoljára egy jót.
17/27 anonim válasza:
Nagyon sokan Halloweeneznek a szomszéd Ausztriában is pedig az itt van egy köpésre.Nos igen a magyarok közül sok ez az elfásult besavanyodott ember akik szerint csak a gulyás leves az étel meg a Balaton a tenger és az már nem ember aki a térkép vastag piros határán kívülre költözik.Nah az ilyen embereket nem szívlelem , akadályozzák Magyarország fejlődését!Ha rajtuk múlna még mindig csak ladákat meg trabantokat lehetne kapni.
18/27 anonim válasza:
Nagyon jó látni, hogy ezen a fórumon többségben vannak a józan gondolkodású emberek. Szerencsére ebben a társaságban nem tudnak teret hódítani a magyarkodó, kritizáló, agresszív vélemények.
19/27 anonim válasza:
végre többségben vannak a halloween szerető és ünneplő emberek:)))
20/27 anonim válasza:
mert azok az emberek mindig csak gyászolni akarnak,és nem bírják elfogadni,hogy van olyan ünnep ami nem a szomorkodásról szól,de ne törődj velük,ünnepeld csak a halloweent,én is azt teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!