Nem tartjátok röhejesnek, amikor középkorú emberek "barátnőről" beszélnek?
Társam, párom, kedvesem...szerintem ezek a szavak se hangoznak rosszul. De azért 40 évesen még nem olyan "öreg " valaki, úgyhogy a barátnő szó még belefér.
Mindenki más és más megnevezést tart jónak.
Amit feljebb belinkeltek, azt a kérdezőt pont a "páromozás" irritálta.
De a "barinőzés" tényleg nagyon idétlen, miért, a csaj egy birka?:-D
Amúgy, Kérdező a szingli engem is rohadtul idegesít. Egyrészt, mert nem magyar szó, másrészt, mert olyan egyedülálló nőt takar, aki karrierista, gazdag és vannak futó kapcsolatai, mert szexre azért szüksége van. A hazai viszonyok közt ez kevés egyedülálló nőre igaz.
Kérdező! Nem értem, mit akarsz? Minek tetted fel a kérdést?
Van egy véleményed, ha valaki mást mond, jó, hogy éppen nem hülyézed le. Úgy gondolod, te majd megmondod az emberiségnek a tutit, ha valaki nem aszerint viselkedik, akkor minimum röhejes.
Hát attól tartok, az emberiséget nem nagyon érdekli a véleményed. Az szokta őket érdekelni, ha valami előremutatót hallanak. De természetesen ezt sem kell elfogadnod. Én jól megleszek a te véleményed nélkül, te is légy meg magaddal. Egyébként mindenki úgy szólítja akivel együtt van, ahogy az kettejüknek jó. És az értelmes többséget nem szokta érdekelni, a hozzád hasonlók véleménye.
ui. nem bántani akarlak, csak meg kell értened, másoknak is ugyanakkora joguk van adott viselkedésre, vagy véleményre, ahogy neked.
Nem is olyan rosz a kérdés. Eredetileg a barát olyan embert jelentett akire támaszkodni is lehetett a bajban, aki kiállt melletted. Ettől kevesebb volt a haver. A barátnő ennek női megfelelője volt. Anyámnak volt barátnője. Ha ezt ma mondja egy nő hogy barátnője van akkor azt jelenti hogy leszbi. Annak idején akivel keféltek az szerető volt. Ma a barátokat szokták megd.gni.
Még szerencse hogy nincs barátom.
Akkor a baráti kör az mai értelemben swinger klub?
Marhaság. Fogalomzavar. De már értem miért Barátok közt annak a bugyuta sorozatnak a címe, azt hittem azért mert ott a szomszédok barátságosak, most már értem, azért mert ott már mindenki mindenkivel keresztül kassul...
Meg azt is értem mit jelentett a szovjet baráti segítség, azt hogy jól megb...tak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!