Karácsonyfa?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 10:42
31/35 A kérdező kommentje:
Gyerekek, ma voltam az IKEA-ban és kapaszkodjatok meg 50 db-os gömb dísz szettet 2790 ft-ért vettem (ebből 1 pirosat 1 aranyat), isten tudja hány méteres (tényleg nagyobb mint az átlag) piros csomagolópapírt 295 ft-ért, szép arany csillag csúcsdíszt 595-ért, és 7cm átmérőjű fényes arany gömb csomagot (7 db) 995-ért... és még volt egy bűnözésem, bevallom...: 4 db fa réncsarvast (vékony) 595-ért, bár ez nem érte meg, de odáig voltam érte:D- a rénszarvasok fehér piros mintával vannak díszítve.
Összegezve 8100 Ft-ot hagytam ott úgy, hogy a fám fullra fel van díszítve, még akár marad is, és papír szatyrot is vettem:-D Szerintem igazán megéri, ajánlom nektek is, bár igaz, csak arany, piros, fehér, ezüst színű díszek vannak....de az nagyon sok!
2011. okt. 28. 14:13
32/35 anonim válasza:
Épp most vettem egy mini karácsonyfát (mű), mert nagyon tetszett. Még nem tudom, h hova teszem. A B&Q-ban voltam, ami kb olyan mint a Praktiker v Obi. Olyan gyönyörű fáik voltak meg díszek. Lehet, h idén mégis lecserélem a régi díszeket, mert olyan összevisszák, kopottak. Még 8 hét és két nap!!! :)
33/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Hol található ez a B&Q? És a fenyők milyen árban vannak nagyjából? Olyan 150-180-210 centis fa
2011. okt. 28. 17:45
34/35 anonim válasza:
Hihi, a B&Q Nagy-Britanniában található és 5-150 font között lehet fenyőt venni. Bocs :)
35/35 A kérdező kommentje:
Köszi:DDD
2011. okt. 28. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!