Meddig van feldiszitve a karácsonyfa?
Figyelt kérdés
szoval mikor szeditek le a diszeket, mikor dobjátok ki a fenyőfát? merrt nálunk ukrajnában jan. 6 án van az un. ukrán karácsony,és kb 10kéig van a fa2009. dec. 25. 23:37
1/10 A kérdező kommentje:
szoval nálatok meddig van?
2009. dec. 25. 23:37
2/10 anonim válasza:
Elméletileg vízkereszt vagyis jan.6. de, egyéne válogatja.
retafdog
3/10 anonim válasza:
A vallásosok jan. 6-án (vízkereszt) szedik le a karácsonyfát...
Én nem vagyok vallásos, akkor szoktam leszedni, mikor már nagyon hullik a tűlevele vagy útban van, vagy időm van, stb.
4/10 anonim válasza:
Január 10-ig van, de mikor állítják? (Mármint Ukrajnában.) Korábban azt olvastam, hogy már Szilveszterkor felállítják, azaz előbb, mint a hivatalos karácsony, ami ott a vízkereszt.
5/10 anonim válasza:
Nálunk január 6-12 köeül van leszedve, attól függ, hogy mennyire hullik. Bár volt egy rekorder, ami 60 napot bírt! Vízben állt a lába, de nem volt földlabdás, meg annó a 80-as évek végén volt egy hullást késleltető spré, azzal le lett kezelve. De máskor is volt vízben álló és "lekezelt" fánk, de azok sohasem bírták január közepénél tovább. Ez meg 60 nap után is alig hullatott, de mégsem akartuk vele megvárni a húsvétot. :)
6/10 anonim válasza:
Mi akkor amikor már nagyon hullik:D tavaly ez pl február eleje volt:D
7/10 anonim válasza:
Én jan. 6-án szedem le, bár egyáltalán nem vagyok vallásos. Imádom a karácsonyfát, de 6-a után már gusztustalan giccsnek tartom, ha valahol ilyet látok. :s
8/10 anonim válasza:
mi vízkereszt után szedjük le mikor épp van rá időnk munka/suli mellett
9/10 anonim válasza:
Hát 6.-áig nálunk is vagy ameddig bírja még a fa,bár általában teljesen lehullajtja a tűleveleit, mire levisszük.
10/10 anonim válasza:
Mi idén februárban szedtük le, lusta volt mindenki akkortájt a családban. Általában 6-a körül leszedjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!