Karácsonyfa?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 10:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Kedves 10:52-es!

Jól esett, hogy engem is megkérdez valaki:)

Nekünk Bordó és óarany színű lesz a fa, mai díszekkel (ez lesz az első karácsonyunk ahol külön fánk lesz a párommal, bár még anyuékkal lakunk). Lesznek rajta nagy 8centi átmérőjű gömbök, angyalkák, cukorbotok(ezeket én készítettem, egyesével raktam fel rá a piros/fehér gyöngyöket:)) Nekem is nagyon tetszenek a régi több generációs díszek, csak az a baj hogy abból már annyit eltörtem pici koromban (anyu is leharcolta már azokat kiskorában), hogy nem lenne elég a fánkra.

Amúgy műfánk lesz, a praktikerben néztük ki, azt mondták október végén mehetünk is érte: [link]

Olyan gyönyörű fa, igazi gyönyörű díszeket érdemel:))

Ja a fény az sárga lesz!=)

2011. okt. 7. 10:58
 12/35 anonim ***** válasza:
Fehér műfenyő lila díszekkel (gömbök, harangok, stb.).
2011. okt. 7. 10:59
 13/35 A kérdező kommentje:
10:52-es! Oké várom a képet:))
2011. okt. 7. 11:00
 14/35 anonim ***** válasza:
2011. okt. 7. 11:01
 15/35 anonim ***** válasza:
En nem szeretem, ha ketszinu a fa. Nekem tobb fajta szin lesz rajt, de osszeilloek. Vegul is ugyanaz, ami eddig volt (piros, arany, ezust es zold). Ket eve elek a parommal es akkor nem kaptam csucsdiszt, mert keson kezdtem el vasarolni (leven, h angolszasz orszagban elunk nalunk mar december elejen elfogy minden). Szoval akkor vettem egy felcsiptetheto madarat es azota azt hasznalom. Olyan szepen ul a tetejen. Altalaban ket hettel elobb diszitek, h gyonyorkodni is tudjak benne, mert a karcsonyt sosem toltjuk otthon. Egyebkent nem igazi fa.
2011. okt. 7. 11:02
 16/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szép lesz szerintem a fátok 10:52 vagyok
2011. okt. 7. 11:03
 17/35 anonim ***** válasza:
kimondottam szeretem én is a bordó és óarany színt
2011. okt. 7. 11:04
 18/35 A kérdező kommentje:
10:52-es gyönyörű volt a fátok!!! Az a csúcsdísz meg a csillagdísz nagyon szépen harmonizál, plusz a szalag:))) Gyönyörű! Lehet én is húzok rá egy szallagot..!:D
2011. okt. 7. 11:26
 19/35 anonim válasza:
45%
A mi fánkat mindig mindenki irigyli. A lényeg az, hogy zsúfolásig tele van pakolva. Nem hülyéskedünk a divattal, meg egyforma színekkel. Van köztük 20 éves dísz is, gyerekkéz által készített műremek, új kristálydísz, egyszerű masni, égősor (legalább kettő), boák, füzérek, szaloncukor, gömbök, angyalok, csillagok, és az egészet megkoronázzuk egy ilyen (angyalhaj szerű) ezüst hosszú dísszel. A miénk után ha meglátok egy másikat, olyan kis csoffadtnak tűnik. Ez igazi családi karácsonyfa, rengeteg emlékkel, és jó hangulatot árasztva. Én is ilyet szeretnék majd a saját családommal:)
2011. okt. 7. 11:27
 20/35 anonim ***** válasza:
köszönöm
2011. okt. 7. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!