Karácsonyfa?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 10:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen volt:):

[link]

[link]

2011. okt. 8. 08:29
 22/35 anonim ***** válasza:

Én a tegnapi 11.02-es, 82%-os vagyok.

Nálunk nincs szaloncukor, így vagy anyukám küld v hozatni fogok. Azt teszem a fára, ami jut. Sokszor a színét nem tudom megválasztani, de legalább az ízébe lesz beleszólásom. :) Habkarikát sem árulnak, de ahhoz hasonlót igen (merengue-nek hívják). Bár, ha rajtam múlik, az már nem kerül a fára.

Ez az én fám volt tavaly (az égő egyébként fehér fényű és a zöld gombök nem látszanak) [link]

Ez meg az ablakdísz volt: (sajnos a jégcsap szerű díszek nem látszódnak, pedig olyan szép) [link]

Idén variálhatok mindent át, mert új ablakunk van és a nappalit is festettük.

2011. okt. 8. 11:17
 23/35 anonim ***** válasza:
szép nagyon szép
2011. okt. 8. 11:44
 24/35 anonim ***** válasza:

Plafonig érő:

[link]

Amúgy terv szerint feketefenyő (hosszú tűlevelű).

2011. okt. 10. 06:02
 25/35 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint az elmúlt 21-2 évben. Akkor meglett véve a dísz és azóta is azok vannak. Kicsit már kezd retró hangulata lenni :D
2011. okt. 10. 17:22
 26/35 anonim ***** válasza:

Csodálom, hogy a hírlevélbe is bekerült, mint érdekes kérdés, mikor nem derül ki, mit akarsz tudni. De mivel a válaszadók elindítottak egy gondolatfolyamot, így bekapcsolódom.

Nálam alaptétel, hogy műfenyőt soha, nem hülyézem le, akinek bejön, de nekünk nagyon nem.

Volt, hogy gyökeres fenyőnk volt, szerencsére mind megmaradt, mert a hidegből melegbe, illetve a melegből hidegbe mindig fokozatosan szoktattam.

Viszont sokszor van vágott ezüstfenyőnk, mert így nagyobbat lehet szerezni, mint a gyökeresek. A díszítést mindig a párom csinálja. Minden évben választunk egy színt, és ahhoz igazítjuk, tehát sosincs kavalkád. Vagy a piros és arany kombó van, vagy kék és ezüst, vagy ezüst díszek kizárólag, volt már fehér évünk is.

2011. okt. 11. 06:53
 27/35 A kérdező kommentje:

mikor nem derül ki, mit akarsz tudni. De mivel a válaszadók elindítottak egy gondolatfolyamot, így bekapcsolódom.

Valamiért nem írta ki a magyarázatot a kérdéshez, így beírtam első kommentnek:) Ez alapján válaszolnak a többiek..

2011. okt. 11. 11:37
 28/35 anonim ***** válasza:
Rendben, igazad van, visszaolvastam tüzetesebben.
2011. okt. 11. 11:42
 29/35 anonim ***** válasza:
Nagy plafonig érő szalmadíszekkel, gyertyákkal, kis piros almákkal meg cukrokkal, mézeskaláccsal, mint a mesékben:)
2011. okt. 12. 20:48
 30/35 anonim válasza:
Az éven nem biztos, hogy lesz fánk, ha lesz akkor szolid, saját készítésű díszekkel.
2011. okt. 26. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!