Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Csak szerintem bűn a korsólopás?

Csak szerintem bűn a korsólopás?

Figyelt kérdés
Voltunk nemrég külföldön, és egy ismerősöm, akiből pont nem néztem volna ki, eltette a korsót. Én valahogy nagyon rosszul éreztem magam utána. Akárki akármit mond, ez lopás. A Tescoban is lekapcsolják, aki akár csak egy rágót lop, most ez nem ugyanolyan? Panaszkodunk, hogy lopósnak tartanak minket külföldön, de ahol kicsi lopás van, ott lehet nagy is, mint a hazugságoknál. Ha valamit eldöntünk, akkor komolyan kéne venni. A magyar emberekben valahogy benne van ez a kisördög, mindenki megpróbál "ügyeskedni", és apró dolgokból lesznek a nagyobbak.
2011. okt. 3. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez a koporsólopás nagyon menő. Én is félreolvastam :D

Nekem is vannak poharaim, korsóim, egy időben elhoztam őket, ma már el szoktam kérni.

2012. okt. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!