Voltunk nemrég külföldön, és egy ismerősöm, akiből pont nem néztem volna ki, eltette a korsót. Én valahogy nagyon rosszul éreztem magam utána. Akárki akármit mond, ez lopás. A Tescoban is lekapcsolják, aki akár csak egy rágót lop, most ez nem ugyanolyan? Panaszkodunk, hogy lopósnak tartanak minket külföldön, de ahol kicsi lopás van, ott lehet nagy is, mint a hazugságoknál. Ha valamit eldöntünk, akkor komolyan kéne venni. A magyar emberekben valahogy benne van ez a kisördög, mindenki megpróbál "ügyeskedni", és apró dolgokból lesznek a nagyobbak.
Aztak.urva, én is koporsólopásnak olvastam és megállt bennem az ütő :D
Minden lopás bűn, de van, ahol maga a pincér mondja a „hol lehet ilyet venni” kérdésre, hogy tedd el :)
2011. okt. 4. 02:30
3/11 anonim válasza:
Itt a harmadik félreolvasó ember :D
Mindenki elrak valami emléket a nyaralásról ha lehet :D szerintem. Hotel törölköző-korsó :D stb. Ebből nem hiszem hogy lesz nagyobb lopás is. Ezt a sörözők úgyis bekalkulálják, eltörik-valaki elviszi... nem csinálnak belőle nagy ügyet.
2011. okt. 4. 18:02
4/11 anonim válasza:
Ba.sszus, én is félreolvastam. Egyébként tényleg nem szép dolog.
2011. okt. 4. 22:53
5/11 anonim válasza:
Besz@rok hogy vannak akik képesek kiásni egy halott emb....
JA korsó!
2011. okt. 5. 16:07
6/11 anonim válasza:
Tessék, megkaptad a választ, igazad van. Magyarok szerint ami nincs lebetonozva, az elvihető "emléknek". Ilyen emléktárgynak vitték el tavaly karácsonykor a számítógépemet és az ékszereimet, mire hazamentem...
2011. okt. 5. 23:04
7/11 anonim válasza:
Utolsó!
Te is MAGYAR vagy?
2011. okt. 6. 07:41
8/11 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:04
Miért, tán valami kiadó szobákkal foglalkozol? Csak simán betörtek ha nem... az meg nem nyaralás kategória.
2011. okt. 6. 18:07
9/11 anonim válasza:
ne bántsd a másét. ma a söröskorsó, holnap az egész világ.
2011. okt. 8. 01:48
10/11 anonim válasza:
Én is koporsónak olvastam :D:D Egyébként egyetértek veled :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!