Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogyan jellemeznéd Magyarorszá...

Hogyan jellemeznéd Magyarországot illetve a magyarokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 12:35
1 2 3
 21/30 bitangbigtank ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:47

Akkor költözz el budapestről, mert vidéken kicsivel másmilyen az élet.. Mellesleg lehet hogy eltelt 20 év, de elindult valamerre az ország? :D

2011. szept. 19. 19:04
 22/30 anonim ***** válasza:

bitangbigtank

" Attól hogy vannak szebb dolgok, még nem lehett szép egyetlen egy Magyar képződmény sem? "

Minden viszonylagos. Így Mo. max átlagos, vagy az alatti. Ha ez a táj gyönyörű akkor a svájci milyen?

"Nem azt mondta a válaszoló hogy a leggyönyörűbb, hanem hogy szép..."

Nem azt monda hogy szép, hanem "egy gyönyörű hely".

Szerintem nem az. Ez egy koszos, lepukkant, elhanyagolt csúnya hely.

2011. szept. 21. 06:45
 23/30 anonim ***** válasza:
42%
Vidéki vagyok, csak Bpn tanulok. Azért írtam Bp-t, mert Bécs és Bp között hihetetlen a különbség. Főleg tisztaságban. De írhatok vidéket is, hogy mennyivel tisztább egy osztrák kisváros, mint egy magyar. Szép dolog a hazaszeretet, de butaságokat nem kellene írni. Magyarország egy elmaradott, szemetes, koszos hellyé vált, lehet ezt tagadni, csűrni-csavarni, de ez az igazság.
2011. szept. 21. 08:29
 24/30 habibi ***** válasza:
Magyarország szép hely, a magyarok pedig elég szélsőségesek és beszűkültek. Csak bizonyos dolgokat szeretnek, csak a magyart szeretik (ha külföldi vagy bár nem mondják ki, de sugallják neked, hogy kotródj innen), nehezen vágnak bele új dolgokba, nem olyan barátságosak mint azt az ember képzelné és ahogyan híresztelik és nagyon bizalmatlanok, rasszisták, irigyek. Tisztelet a kivételnek és bocsánat ha valakit megbántottam.
2011. szept. 21. 20:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan szomorú, komolyan.

Én 16 éves vagyok és eszem ágában sincs kimenni külföldre élni.

Ez az én hazám és szerettem.Itt akarok dolgozni, családot alapítani.Ezt akarom.

Szerintem csodálatos ország.

Az emberek meg eléggé különbözőek szerintem is.

Például Pesten elismerem az emberek eléggé bunkók és nem is szívesen élnék ott.De pl:Szeged,Pécs,Szombathely,Sopron és még rengeteg nagyobb város és környéke ahol jártam szerintem nagyon jó emberek élnek, akiknek nagyon megfogott a mentalitása és az értékrendjük.

2011. szept. 21. 21:48
 26/30 anonim ***** válasza:
Tudom mar nem mostani kerdes, de azert irok. Magyarorzag igenis gyonyoru hely. En kulfoldon elek, es akarkivel talalkozom szinte mindeki volt mar Budapesten, azt mondjak nagyon szep, es imadjak! Persze aki ott lakik, vagy nem utazik az nem tudhatja. kulonleges hely, es egyedul a penz hianyzik. SZerintem a magyarok nem bunkok, hanem meg igy is kedves emberek.
2012. ápr. 6. 18:35
 27/30 anonim ***** válasza:
Szanalmas rasszista bugyuta nepcsoport, az emberiseg alja
2012. jún. 19. 07:12
 28/30 rostas martin ***** válasza:

rasszista ostoba nep hulye sok homokos stb. Ja es nem kepesek befogadni a kulfoldiekket.

Pl minket ciganyokat se kepesek befogadni aztan csodalkoznak ha utaljuk oket es osszeverik mert a magyarok csak vakerolnak hogy qurva anyad ha meg azt valaszold hogy gyere ki a hora akkor meg elfut vagy az mondja csak viceltem

2012. dec. 23. 00:18
 29/30 Szonjus válasza:
Szeretem az országot, de nem vagyok magyar. Úgy vagyok vele, hogy "az én gyerekem a legszebb"... Rengeteg hibája van az országnak, szerintem az itteni emberek elég szélsőségesek, pl. nézd csak meg a hozzászólásokat, az árja ősmagyarok, akik folyamatosan összeesküvés elméletekkel fárasztják a népet, rasszisták, korlátoltak, önteltek és az anti-magyarok, azok akik folyton elégedetlenek, holott jó részük egy gyufaszálat sem tettek soha keresztbe az országért, de szerintük itt minden rossz, máshol persze jobb, szűk látókörűek, ők is rátartiak, meggyőződésük, hogy ők különbek mindenkinél és nem tartoznak igazából az általuk gyűlölt alja magyarok közé.
2013. júl. 12. 15:18
 30/30 Szonjus válasza:

Egyébként az földrajzilag is fel lehet osztani, keleten az emberek jó része rezignált, pesszimista, ami elég érthető, viszont - lehet, hogy tévedek - sokszor közvetlenebbek és barátságosabbak, mint nyugaton. Nyugat-M.o.-on inkább fellengzősek, rátartiak és gőgösek, bár barátságosabbak a külföldiekkel. Bp.-en az embereket nem igazán érdekli a többi ember, mogorvák és lenézőek, de itt kerületenként hatalmas különbségek vannak, ill. pestiek és budaiak között is nagy a különbség. A Balaton környékén élő emberek megint egy külön kategória. Nem is nagyon lehet általánosítani milyenek a magyarok, emberek, különbözőek, van minden. De, ha egy szóval kéne jellemezni, akkor azt mondanám bizalmatlanok, talán ebből jön minden, a bizonytalanságból... (amit leírtam, mind saját tapasztalat, rengeteg helyen éltem az országban.)

Külföldön is ugyanúgy megvan minden rossz, ami itt, csak nem élsz benne, nem látod, nem hallasz róla...

2013. júl. 12. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!