Magyarországot bemutató prezentációból mi nem hiányozhat?
A dolog pikantériája, hogy Afrikában vagyok, afrikaiaknak lesz.
Mi érdekelheti őket?
Egyelőre gyűjtöttem képeket iskolákról, egyetemekről, a Balatonról, Mátráról, Budapestről, az évszakokról, tipikus magyar ételekről,közlekedési eszközökről... adjatok még ötletet kérlek! :)
Köszönöm
De kiknek mutatod be?
ovodásoknak? iskolásoknak?
orvosoknak?
üzletembereknek?
tanároknak?
egy falunak?
mert nem mindegy.
Mennyi idö lesz a bemutatóra. mivel muatatod be, lesz pc-d meg kivetítö, vagy csak képeket tudsz vinni?
Köszi az ötletet a népzenéről,táncról, művészetről.
Fél évig vagyok itt önkéntes, nemrég érkeztem, és egyszerűen csak szeretnék egy prezentációt tartani nekik Magyarországról, hogy kapjanak egy képet erről az országról, amiről töbségük még csak nem is hallott.
Lesz egy kis történelem, és földrajz is De nem akarok túlzásba esni, mert tuti elaltatom őket a magyar történelemmel.. Szóval ezekről csak 1-2 diát akarok.. Államalapítás, törökök, Habsburgok, világháborúk, szovjetek, rendszerváltás.. Asszem ennyi, vagy szerintetek? A földrajzi adatokat meg az ő hazájukkal összehasonlítva fogom közölni, mivel egészen hasonlóak az adatok...
Aki árvaházba menne, melyik országba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!