Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogyan jellemeznéd Magyarorszá...

Hogyan jellemeznéd Magyarországot illetve a magyarokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 12:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%

14:14

Igen, turmix nép vagyunk, ezért is felesleges szerintem a genetikát nézni. A történelem bizonyítja, hogy ilyen-olyan okok miatt sokszor volt betelepülés, betelepítés. Ezek a népek rendszerint mindig beilleszkedtek és velünk együtt építették az országot. Így ők is magyarokká váltak. Sajnos bizony akadt egy-két nép (zs-c), akik visszaéltek a vendégszeretetünkkel, és inkább romboltak, élősködtek.

Annyiban igaza van a fröcsögő gyávaságnak, hogy ez a mi hibánk is, ugyanis hagytuk, hagyjuk ezt. Mindenki döntse el nyugodtan, hogy ez hatalmas tolerancia vagy birkaság.

2011. szept. 18. 14:30
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen hogy ez a 60%-os magyargyűlölő mindenhova odafurakodik.
2011. szept. 18. 15:44
 13/30 bitangbigtank ***** válasza:
100%

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:22

Igen, csak hogy Ausztriában nem volt Szocializmus... Megaztán ők az első vh után területileg nem érte akkor veszteség, mint minket. Nem is beszélve 56-ról amikor megint beszívtuk, miközben ők éltek gond nélkül, s nem kellet megfelelniük Moszkvának..

2011. szept. 18. 17:52
 14/30 anonim ***** válasza:
20%

"Magyarország egy gyönyörű hely, ezt kár ragozni. "

Ezt az érvet soha nem értettem. Mi gyönyörű ebben az országban? Románoknak olaszoknak stb. sokkal szebb hegyeik vannak. A Németeknek, Belgáknak stb. sokkal szebb városaik. Az alföldnél is vannak szebb helyek.

Ha végig gondolom, a legtöbb európai országban több szép természeti képződmény, és szebb város van (Magyarországon nincs sok szép város. Egy kezemen meg tudnám számolni, pedig sokban jártam már.)

Az emberekről: sok a lusta, mindenbe beleszarós ember, régi szokás a széthúzás, az egymásra mutogatás. Nem véletlenül tart itt ez az ország. Ezt a Magyarok maguk érték el.

2011. szept. 18. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
Utolsó: én is ezt mondom, de ezek a zsenik jönnek a szokásos másra mutogatással, bűnbakkereséssel. Köszönjük, szépen bemutatkoztatok, pont ez ilyen nagymagyar ökrök miatt tart itt az ország.
2011. szept. 18. 20:55
 16/30 bitangbigtank ***** válasza:
100%
Utolsó előtti: Attól hogy vannak szebb dolgok, még nem lehett szép egyetlen egy Magyar képződmény sem? Csak a német, román, olasz? Nem azt mondta a válaszoló hogy a leggyönyörűbb, hanem hogy szép...
2011. szept. 18. 21:54
 17/30 anonim ***** válasza:

bitangbigtank

A magyargyűlölők még egy szóközbe is képesek belekötni. Kár velük leállni, mert akkor megadjuk az egyetlen örömöt az életükben. Ők azok, akik csak mocskolódni tudnak, tenni már nem tennének azért, hogy jobb legyen. Ahhoz meg egyenesen gyávák, hogy elhagyják az országot és elköltözzenek az általuk oly nagyra tartott nyugatra.

2011. szept. 18. 22:00
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Én is azért tanulok nagyon jól,hogy elmenjek innen.Ebből a szar országból sokak helyet én tanulok kitűnő vagyok.

Azt mondta a történelem tanárom ,hogy: " Történelemből 5-ös, Érzéseknek még van mit tanulni" Mert egy átkozott magyar fan, állandóan mondja nagy-Magyarországot.

Kis múltban élő. Nekem ha meg lesz a diplomám egyből megyek ki.

2011. szept. 19. 07:39
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

Annyira imádom, mikor a szocializmussal jöttök. Azóta eltelt "pár", nemde?:) Vagy szerinted azért van kosz, mocsok Budapesten, mert szocializmus volt? Vagy azért dobálják el szemetet? Hagyjál már a hülyeségeiddel. Ja, ha nem megyek külföldre, akkor gyáva vagyok, ha elmegyek,akkor meg hazaáruló, hogyne. Egyébként megnyugodhatsz, pár év, és megyek, ti meg fröcsöghettek itt tovább. Erőltessétek már magatokat, és próbáljatok gondolkodni. Unalmas már rohadtul ez a múlton merengés és rinyálás, hogy ezek és ezek miatt sz@r itt Magyarországon.

Húzd ki a fejed a monitorból, és menj ki az utcára, nézd meg szépen, hogy a magyarok milyen ügyesen szemetelnek, mekkora bunkók, ha pl. külföldiek segítséget kérnek, és hogy verik át egymást, csak hogy nekik jobb legyen. Na, többek között ezért tart itt ez az ország. Tudom, nem vagytok zsenik, még csak okosak sem, egy ékszerteknős IQ-ját talán megütitek, de nem késő még gondolkodnotok kicsit fröcsögés, zsidózás és nagymagyarkodás helyett :)

2011. szept. 19. 08:47
 20/30 anonim ***** válasza:
88%
Az utolsó két hozzászólás bemutatta hogy milyen hatásokat vált ki a liberális magyargyűlölő oktatás. Többet nem is mondanék mert még annyit se érdemelnek meg hogy leköpjem őket.
2011. szept. 19. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!