Lányok! Várjátok a locsolkodókat? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
Mert én csak azoknak nyitok kaput akik nem vízzel jönnek, mivel elég hideg van itt :S
14/L
2009. ápr. 13. 09:49
11/12 anonim válasza:
Miért lett lepontozva, aki nem várja? Nekem nincs jó családom, ide jobb, ha nem jönnek látni a képmutatást, míg itt lakom. Nem élvezem, mert nincs benne örömöm a család miatt. Ha valakit ez zavar, cserélhet velem.
12/12 anonim válasza:
Én mindig is utáltam ezt a szokást, ha jönnek is hozzánk, nem engedjük be őket. Eredetileg úgy van ez a szokás, hogy másnap a lányon locsolják a fiukat, tehát aki szidja azt akinek nem tetszik az vegye azt figyelembe, hogy a teljes szokás meg sincs tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!