Lányok! Várjátok a locsolkodókat? Kort is írjatok.
Mert én csak azoknak nyitok kaput akik nem vízzel jönnek, mivel elég hideg van itt :S
14/L
Mi már tegnap este is kaptunk, mikor fent voltunk a játékoknál...szódával :P Egyébként én szeretem a húsvétnak ezt a részét is. Legalább összejön a család meg a barátok.. Anyagi részével nem igazán foglalkozunk, régen a kisebbek kaptak pénzt anyuéktól körhintázni (nálunk ez is szokás),, most már nagyobbak, így beérik a csokitojással.
17/L
Nem, megyek moziba hamarosan. Kinőttem ebből a szokásból, és a család miatt se élvezem pár éve.
24
Én egyetlen egy locsolót várok. De ő úgysem fog jönni:( A többi locsoló fiú nem érdekel, nem is engedjük be őket.
19/L
Szia, én nem örülök ma a locsolkodóknak, mert tanulok, és nagyon ideges vagyok. az egész mai napomat megmérgezi a parázás, úgyhogy semmi kedvem se locsolkodni, se fesztezni. ilyen is van..(
remélem Nektek jól telik a mai nap.
(23/l)
Én nem megyek el itthonról, vagy ilyesmi, fogadom a locsolkodókat (rokonok, barátok, haverok), kínálás van (süti, sör), - szifonnal, vödörrel locsolás nincs. Nálam ez úgy van, hogy ha felemeli a szifont, és azt mondom, nem, akkor nem kockáztatja be, hogy a nemi felállásra való tekintet nélkül vödörrel viszonozzam. (Csak hoyg tudjátok, a 2. világháború előtt létezett a lányok általi locsolkodás hagyománya is :D, délután )
Bejöhet, beszélgetünk, sörözünk, örülök is, hogy meglátogatnak, - de nem fognak a hagyomány nevében eláztatni, mint egy kacsát. Sorry, nincs humorérzékem.
(28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!