Van valaki, aki akarja, hogy megtanítsam, hogy hogyan kerüljék el a csajok és maradjon ki a fiatalság minden bulijából?
"Én nem hiszem, hogy másoknak ez lenne a vágyuk, és szerintem te sem érzed így jól magad.."
Miből gondolod?:D
Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van.
A kérdésedre a válaszom, pedig az, h nem gondolom, hanem tudom. Ha tévednék és valóban úgy érzed jól magad h kerülnek a lányok, és kimaradsz bulikból, akkor én kérek elnézést, de nem tartom ezt normálisnak.
Ha már a buliknál tartunk teljesen relatív h kinek mi a buli. Nem muszáj mattrészegre inni magad , vagy drogozni..
Ha nem szereted az alkoholt, azt sem kell inni.
Mi be szoktunk ülni helyekre, ha jó idő van, akkor ki.. iszogatunk, dumálgatunk, elvagyunk. Van egy srác a társaságba, aki nem szereti az alkoholt, ő vagy ásványvizet, v almalevet , ilyesmiket iszik, mégis jól tudja érezni magát.
Koncertekre is szoktunk menni, ha van olyan, ami érdekel.
Tehát lehet h az esetek túlnyomó részében ma már azt tapasztalni, hogy sokaknak az a bulizás, h jól kiütik magukat, majd alig emlékeznek valamire, de vannak kivételek.
És az írásaidból kiindulva, nem hiszem h ártalmas lenne számodra egyfajta változtatás.
Nem kioktatni akartalak ezzel, csak így gondolom. Nem tűnsz vmi életvidámnak.
"Az egészséges fiataloknak gyakorlatilag kötelességük bulizni (szerintem), mivel így válhatnak tapasztalt és tisztán látó felnőttekké."
Kicsit kifejtenéd, hogy a bulizás ennek miért feltétele?
Utolsó: remek megfigyelő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!