Miért ilyen punnyadt a mai fiatalság?
én "végzős" általános iskolás vagyok.
Nálunk pl 26ból 10en se öltöznek át.
Hormonproblémák miatt túlsúlyos vagyok, mindig piszkáltak érte, viszont ha mondhatom ezt, talán én vagyok az egyik legfittebb. Versenyszerűen úszok, vizilabdázok és kézilabdázok, igaz egy idő után én is fáradok, de jobban bírom mint a többiek, hiába nem vagyok olyan gyors mint ők.
Amúgy lusták ahhoz, hogy átöltözzenek, iskolán kívül nem igazán sportolnak, ezért olyanok amilyenek. Szomorú :S
14/L
Itt is a gépet szidják, pedig semmi köze.
Olyannyira nem gép előtt ülős a mai fiatalság zöme, hogy sosincsenek otthon. Én nem is értem, ennyit társaságban lenni. :)
Az én osztálytársaim is ilyenek, vagy semmit se csinálnak, vagy max. röpi, ami eléggé állósport.
Én viszont szívesen kihasználnám azt a heti két óra plusz mozgást, mert az én életvitelem, időbeosztásom mellett úgyis kevés időm van mozogni, legalább abban az órában jó lenne, amit erre kitűznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!