Bulizók, fiatalság! Buli után ti is fogytok?
Figyelt kérdés
én személy szerint elmegyek este 10kor 55 kg-mal buliba és ozt hazajövök 4 körül és 52-53 vagyok.
Most akkor melyik az igazi súlyom?
Köszike a válaszokat, pussz :)
2011. aug. 31. 23:22
2/13 anonim válasza:
:OOOOO
Azthittem hogy csak én vagyok így, elmegyek egy buliba 60 kilósan, és hazajövök vagy 48kilósan.
Meg volt amikor a tescobais fogytam vagy 3 kg.t.
3/13 A kérdező kommentje:
1. örülök, hogy te is :D
2. Ezt most komolyan írtam, de mindegy ...
2011. aug. 31. 23:27
4/13 anonim válasza:
az 55 kg az igazi súlyod. Mivel buliban egész este pörögsz, plusz az alkohol vízelvonó hatású, eléggé dehidratálódsz. De másnap (szó szerint :D) ezt úgyis visszapótlod folyadékkal. Egyébként meg minek méregeted magad buli után hajnal 4kor? :D
5/13 A kérdező kommentje:
:S jolett volna pedig ha 52 az igazi :D Többet kell akkor inni. Nemtudom miért állok rá... jó kérdés, talán hogy mégjobban aludjak hogy tudom kevessebb kg vagyok :)
2011. aug. 31. 23:43
6/13 anonim válasza:
:D:D attól még, hogy többet iszol, ugyanannyi zsír lesz rajtad! 2-3 kiló ingadozás naponta simán belefér, függ attól , hogy mennyit ittál, mennyire van eltelve a gyomrod, a beleid, mennyi ch-t ettél és ez mennyi vizet kötött meg... zsírt nem lehet napok alatt fel-le pakolni. vagyis az, hogy 3 kilóval kevesebb vagy, sehol se látszik meg rajtad. egyébként ha csak nem vagy 160 cm alatt, szerintem totál felesleges folyton mérlegre állnod meg a súlyodon agyalnod. tönkreteszed a fiatalkorod...
7/13 A kérdező kommentje:
Hehe tudom csak írtam :) uncsizok, kéne tornáznom, de úgyjól laktam estére hogy felállni sem tudok :D
2011. aug. 31. 23:52
8/13 reptoid válasza:
szombaton kajakra megmérem magam
9/13 anonim válasza:
Ezzel én is totál így vagyok, olyan jó utána hogy lapos a hasam...és kb le se akarnék feküdni aludni mert örülök a fejemnek. Mondjuk én méregetni nem szoktam magam, de látni látom a változást, nem is kicsit :D
10/13 anonim válasza:
Aham, amikor leveszem magamról a gönceimet, szinte lötyögnek rajtam, mondjuk nem csoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!