Bulizók, fiatalság! Buli után ti is fogytok?
Figyelt kérdés
én személy szerint elmegyek este 10kor 55 kg-mal buliba és ozt hazajövök 4 körül és 52-53 vagyok.
Most akkor melyik az igazi súlyom?
Köszike a válaszokat, pussz :)
2011. aug. 31. 23:22
11/13 bix válasza:
az intenzív mozgás és az alkohol együtt esetenként némi nikotinnal frankón kipucol vízből. ettől még nem ez a valódi súlyod, bár a mérlegelő boxolók pl ezzel vitatkoznának:D
én is fogyok, bár én nem szoktam se inni se cigizni a bulikban, de ált én nem élem meg ilyen pozitívan hogy kevesebbet mutat a mérleg:D
12/13 anonim válasza:
az ilyen egyik napról a másikra súlyvesztés az nem igazi fogyás. csak vizet veszítessz. tehát említésre sem méltó.
13/13 anonim válasza:
Én is mindig kevesebb vagyok másnap :D
Nyáron 3-4 napig egymás után mentem, nem csak pörgős buli, de éjszakázások, stb, és lefogytam 4 kilót :D
azóta is tartom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!