Van olyan akármi, dolog, tárgy, élőlény ami CSAK MAGYAROSZÁGON van a világon?
Figyelt kérdés
Elkezdtem gondolkodni, hogy valami olyat összegyűjtsek ami CSAK itt Magyarországon van a világon SEHOL MÁSHOL NINCS, se olyan, se hasonló.
Nem tudtam össze szedni semmit. :(
Olyanra gondoltam, hogy különleges épület, tér, járművek, időjárás, tavak, folyók, kőzetek, ritka állatfajok, élőlények, növények.
Talán a Balatonra gondoltam, hogy a legnagyobb tó, de ez is csak Európában És van ilyen nagy tó máshol is a világon.
Valaki tud olyat mondani ami tényleg CSAK nekünk van egyedül a világon, és Büszkék lehetünk rá.
2011. júl. 2. 09:40
22/29 anonim válasza:
Már válaszoltam régebben, de csak nálunk van a pilisi len és a fűrészlábú szöcske is,de még vannak unikum fajaink.
23/29 anonim válasza:
Hát én ezt találtam, bár ez csaj európa.
26/29 anonim válasza:
Amúgy meg a Lícium fa itt Debrecenbe.
előző voltam
27/29 anonim válasza:
túró rudi-hoz hasonló édességet csinálnak más keleti népek is (pl oroszok).
28/29 anonim válasza:
eltartott cigány, na az is csak nálunk van..
29/29 anonim válasza:
Nekem az akácfa jutott az eszbe elsőre 😁de ott van a piros arany,magyar kolbász,szalámi,magyar kifejezések izes beszéd amiket le se lehet forditani - ez annyira egyedinyelv már magában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!