Melyik tárgy rendelkezik a legtöbb szinonímával?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 08:22
2/10 Kései Sirató válasza:
Melyik tárgy? Nem inkább melyik szó?
6/10 A kérdező kommentje:
Olyan szó kell nekem, ami lerajzolható, ezért írtam tárgyat, mert fogalom nem jó, és gyűjtőfogalmak se nagyon. A roma se igazán.
2011. ápr. 21. 07:26
7/10 Volinde válasza:
a pénz jó ötlet! és azt le is tudod rajzolni :)
8/10 anonim válasza:
hát nem igazán tárgy, de a faszra szerintem mindenki rengeteg szót tud és le is rajzolható :D
9/10 anonim válasza:
Sodrófa: vendégmarasztaló, Seprő: anyósülés. Ezekre még van jó néhány, de most nem jut eszembe.
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg a férfi nemiszerv (f*sz, p*cs, fallosz, pénisz, kuki, fütyi, dákó, cerka, bájdorong, nyeles tojás, stb) rendelkezik a legtöbb szinonimával. Ha szalonképes kell, akkor péládul:
autó, gépkocsi, gépjármű, személygépkocsi, személygépjármű, automobil, jármű, verda, kocsi, gép, járgány, tragacs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!