Láttatok már ALBÁN ESKÜVŐT?
2011. jún. 12. 15:27
11/23 anonim válasza:
Előző, épp a fejletlen országokra jellemző, hogy egy szűkebb réteg iszonyat gazdag és csak úgy szórja a pénzt látványosan, a lakosság nagy része viszont nyomorog. Azon kellene, hogy meglepődj, ha olyan dán esküvőt látsz, ahol csak úgy dobálták ki a pénzt mindenféle hülyeségre. Mert az igazán fejlett országokban nagyon kevés a különbség a szegények és gazdagok között. Dániában nem menőnek, hanem gáznak számítasz, ha az átlagosnál jobb autód van, vagy kimutatod, hogy van pénzed.
12/23 anonim válasza:
Ezt értem, de én úgy tudom hogy Dániában sokat keresnek az emberek. És miért ciki ha valakinek jobb autója van amúgy? Tudom hogy a fejletlen országokra jellemző ez a szűk nagyon gazdag réteg, csak csodálkoztam, hogy pont Albániában.
13/23 anonim válasza:
Amúgy a menyasszony kezén lévő labdaszerű dolog az mi?
14/23 anonim válasza:
Azért gáz ott, mert (szerintem helyesen) úgy gondolják, hogy ha valakinek pénze van, attól még nem kell ezt a másik embernek a tudtára adni.
15/23 A kérdező kommentje:
van akinek beválik az élet van akinek meg nem..
és akinek minden összejött és van pénze,az miértne élvezhetné?
akinek meg nincs pénze az valszeg valamit elrontott.. lehet féltékeny arra akinek van pénze,jó autója,jó háza!
de mieza hülyeség,hogy ciki , hogy jól élsz???!!!
felháboritó
2011. júl. 4. 11:22
17/23 anonim válasza:
tegnapelőtt 10:24-es vagyok
kérdező, és az itt kommentelők nézzék meg a videót mégegyszer :
-amikor először odajön az a pasas és elkezd pénzt dobálni akkor elmosolyodik a menyasszony :D biztos a pénz látványa xD
18/23 anonim válasza:
Meg nézze meg mindenki a feltöltő profilját...
A profil az övüké de a profil szerint nem is Albániában élnek, hanem az Egyesült Államokban.....Nekem valahogy a pénz amit dobálnak nagyon ismerős volt, a dollárra emlékeztetett, és az is :D
19/23 A kérdező kommentje:
attol még albánok,és ez egy tipikus original albán lagzi
2011. júl. 7. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!