Láttatok már ALBÁN ESKÜVŐT?
Végignéztem. Azannyát! Micsoda fényűző esküvő!
Az ember el se hinné, hogy Albániában vannak ennyire gazdag emberek. Mindig olyan szegény, elmaradott kis országnak gondoltam eddig.
Hát a menyasszony jól járt. Egész jóképű legény akadt neki horogra, ráadásul milyen gazdag!
na köszönö az utolsó két ember tud véleményt mondani:D
hameg nincs véleménywed MINEK IRSZ?? :)
Azért pénz az látom van rendesen. :D Beküldeném az egyik kis apró srácot, hogy ugyan szedjen már nekem egy keveset a földről, őt úgy sem látják, olyan pici:D
Amúgy meg a menyasszony "undorához": it's albanian tradition. The bride should not lift her eyes from floor and should not smile....
Kommentekből kimásolva. Ergo nem azért vág olyan pofát, mert rühelli az egészet, hanem mert ez a szokás.. bár ki tudja :)
Szó mi szó tényleg érdekes :D
Én is ledöbbentem hogy Albániában vannak ennyire gazdag emberek akik csak úgy szórják a pénzt a menyasszony körül. Én is eddig egy fejletlen szegény országnak gondoltam Albániát.
Nem tudom milyen tradíció ez de a menyasszony arcán tényleg úgy tűnik mintha nagy undor lenne:D
Amúgy szép a menyasszonyi ruha meg az a kezén lévő akármi^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!