Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hamarosan jön a húsvét,...

Hamarosan jön a húsvét, várjátok már? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

részben várom részben nem.

nem várom, mert nem nagyon bírom azokat akik vízzel jönnek locsolkodni (különösen ha hideg van)

várom mert lehet hogy nem leszek itthon :DD

2009. márc. 19. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Keresek egy kis plusszpénzt, erre készülődvén, remélem.

A Húsvéttal jön a tavasz is!

Jön a pünkösdi időszak, mikor hallom, úgy nő a fű!

(Mert kiterjed a Szentlélek kegyelme a föld felett)

Addigra lesz takarítva a lakás, lesz virág.

Újra örülünk, hogy megválttattak a bűneink.

Vége lesz a vérszegény szürke napoknak, újjászületünk mi is. Kimehetünk délután a gátra ibolyát szedni.

Mindenféle rózsaszín és halványsárga sütiket sütünk,

a leány elmegy, hogy ráöntsenek 15 vödör hideg vizet, és még örül is.A fiamat megetetjük levessel a sok porkaja után. Oda fog tojni a nyuszi a beépített szekrény elé. Szerintem még nekem is. Megvendégelhetjük végre mamáékat.Csinálhatok tojáslikőrt.

Festünk tojást is, mindent összeviaszozunk.

(Látom, mindenki rendes pogány maradt így M év után, csak rajtam hagyott nyomot ez a Ny-i -+énység.)

2009. márc. 19. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

NEM VÁROM!

1. nem vagyok hivő

2. utálom a felhajtást főleg ami a locsolkodást illeti (egész eddigi életemben elkerültem és fogom is)

3. Rosszul vagyok attól a rengeteg ehetetlen zsiros ételtől amit olyankor enni "kell"

Egyébként mikor kicsi voltam akkor még vártam mert azt hittem tényleg jön a nyuszi és hoz ajándékot is... :(

2009. márc. 21. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem várom, sőt már annyira utálom, hogy nem is ünneplem fiú létemre.

1: Szerintem olyan koldulós ünnep, locsolkodni 200ft-ért, haggyál már.

2: Ki nem állhatom a tojást és a sonkát, vagyis nem is eszek még húsvétkor sem.

3: Mindenhol kínálnak sz@rabnál sz@rabb kajákkal és az etikett miatt, mindenhol illik enni, aztán még én vagyok a rossz, ha hánynom kell.

4: Se füle, se farka a sok hülye versnek.

5: Nem szeretem a csokinyulat (a télapót sem), mert massza és az életében nem látott igazi kakaót, és így ettől is hánynom kell.

6: Nincs kedvem egész nap járkálni a rokonokhoz.

7: Meg nem is vagyok vallásos (ateista), vagyis így már tényleg semmi értelme sincs, és nem is ünneplem:

Nem locsolkodok, rendes kaját eszek, nem tanulok verseket, és a rokonoknál sem eszek semmit.

2009. márc. 21. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én undorodom attól, hogy a kiscsávókat is sokszor már arra nevelik, hogy eredj locsolni fűt-fát-ismeretlent és kapsz majd érte jó kis pénzt. Undorító! Ha hozzánk be mer csengetni egy is kivágom. Pénzleső haszonleső "ünnep". Nem tartom a húsvétot, mert egy gusztustalanság, púp a hátunkra. A főtt tojást és a sonkát az életben nem ettem meg, talán pont azért, mert ezzel az idióta hímsoviniszta, pasikat gazdagító, lányokat lehúzó szokással kapcsolódik...arról már nem is beszélve, hogy néhány állat azt hiszi,hogy vicces, ha nem kölnit borogat, hanem egy vödör hideg vizet (jó,most épp meleg van) és ettől tüdőgyuszit kaphatnak csajok ( volt aki 2 hétig nem jött egy ilyen miatt suliba)....egy baromság az egész...az egy jó benne, hogy pirosbetűs....
2009. ápr. 10. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!