Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hamarosan jön a húsvét,...

Hamarosan jön a húsvét, várjátok már? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem várom mert jönnek a locsolkodok,bár már kevesebben.2 évvel ez elött ig 27 jöttek:S most már csak 10-en.ÉS azért nem szeretem mert elmondják a locsolos versikét ami egyébként nem érdekel de meghallgatom azt án ugy megkérdezik hogy szabad e locsolkodni...most mondjam azt hogy nem szabad?:Dtök büdös lesz a hajam...szerencsére ez már a pasik részéről is lejárt lemez
2009. márc. 18. 19:56
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon várom. Megyünk vidékre. Lesz sonka, tojás, jó levegő. Gyerekek keresik az udvaron az ajándékot, eszünk-iszunk, jót beszélgetünk.Remélhetőleg addigra beköszönt a tavasz.
2009. márc. 18. 20:32
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem várom, mert olyan erőltetett lett már az egész.Meg a karácsony is.
2009. márc. 18. 20:44
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Utálom az egészet. Idiótán állni és vigyorogni, amíg elmondja a versikéjét, utána traktálni hogy egyél igyál már, meg várja pénzt utána, hát tudod kinek kell ez. Az emberek javarészének fogalma sincs, mi a húsvét. Ha megkérdeznénk tőlük, azt mondanák, hogy locsolkodás pénzgyűjtés és kész. Szóval teljes homály.Elmegyünk valahová kirándulni ott legalább jól érzem magam.
2009. márc. 18. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Én várom. Lesz szünet:) Ha kevés is, de addig sincs suli. Amúgy meg szeretem, mert itthon van mindenki, több időnk van egymásra, magunkra. Hétfőn meg nem leszünk itthon, ugyanis a locsolókat én is utálom. Az a része nem tetszik a húsvétnak, olyan erőltetett, ahogy vadidegen emberek is képesek becsöngetni meglocsolni a pénzért.
2009. márc. 18. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én várom. Nekem a Karácsonyom mindig rosszul sikerül, de a Húsvét jó szokott lenni. Imádom a sonkát, annak csak Húsvétkor van csak "olyan" íze. Ráadásul ez lesz az első Húsvétja a pici fiamnak. Igaz, még nem fog belőle sokat érteni, de akkor is. Én szeretem az ünnepeket, főleg a családit. Sajnos elég ritkán tudunk együtt lenni, de ilyenkor kihasználjuk, hogy senkinek nem kell dolgozni.
2009. márc. 19. 08:19
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Húsvét? Nem eszem húst, tojást, nem vagyok keresztény... szóval érdekes. :) Max. egy pihenőnap ;)
2009. márc. 19. 08:52
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Imádom a húsvéti kajákat. Első nap megyünk anyósomékhoz megfontolásból, mert második nap járnak hozzájuk locsolók (falun még szokás), ez úgy kihagyjuk. Második nap meg pocolunk otthon, nem jön hozzánk senki. Örülünk, hogy együtt vagyunk, pihenünk. Délután hazamegyünk anyáékhoz, hozzájuk se jár locsoló, helyesebben egy család csak, de ők még délelőtt szoktak elmenni.
2009. márc. 19. 08:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Eletemben eloszor varom, mert megyek haza latogatoba, az sem erdekel, ha cserebe budos leszek. :)
2009. márc. 19. 09:39
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem várom, mert nem vagyok keresztény! :)

Csak a potya szabadnapnak örülök.

De hiába a potya szabadnap, mert a saját ünnepeinken meg mindig dolgozni kell, szóval... :)

2009. márc. 19. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!