Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mikor megy már ki a divatból...

Mikor megy már ki a divatból a locsolkodás?

Figyelt kérdés
Annyira gyűlölöm, kín szenvedés, senki nem élvezi. Hozzánk általában a rokonok jönnek a gyerekeik miatt, de látom hogy a gyerekek is nagyon unják az egészet. Mikor megy már ki végre a divatból?:S
2011. ápr. 25. 10:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Akkor hajrá... De addig tedd meg, amíg nem a Jobbik a kormánypárt, mert utána egy ideig se ki, se be...
2011. ápr. 27. 07:00
 22/28 napietus ***** válasza:
70%

" El is költöznék amint lenne rá lehetőségem " 22 éve nyitva vannak a határok, hölgyem :) annyira szeretem azokat, akik itt mindent rossznak tartanak, de csak nyekeregnek. megmondta a Fecó is, nem emlékszel? "ha nem tetszik, el lehet menni". :P

hacsak nem vagy orvos, senki nem fog tartóztatni szerintem...

2011. ápr. 27. 08:23
 23/28 A kérdező kommentje:
Anyagi helyzetre nem gondolsz, családi okok, stb?
2011. ápr. 27. 15:18
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Ha annyira zavarna a locsolkodás, meg az egész pereputty, akkor már rég elmentél volna...

Amúgy csak elárulom, nem sokáig marad meg a nyugat külföldiszeretete, mivel egyre nagyobb problémákat okoznak a vendégmunkások...

2011. ápr. 27. 15:20
 25/28 napietus ***** válasza:

jaja, pont most van szó a schengenen belüli belső határok "ideiglenes" visszaállításáról rájöttek, hogy hülyeséget csináltak, épp ideje volt...

de nagyon elkanyarodtunk, ez már nem tartozik ide...

2011. ápr. 27. 15:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi lett volna ha megmondod hogy te nem szereted ha meglocsolnak, ne is próbáljanak? Megspóroltál volna magadnak egy kérdést.
2011. ápr. 30. 22:56
 27/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem pedig annyira jó lenne,mint régen is volt mamáékhoz jöttek reggeltől késő délutánig a locsolók.A család összejött,és a lányok adogatták a tojásokat.Én kislányként nagyon szerettem.Sajnos az én kislányom már ebből kimarad nem olyan ez már.Én úgy szervezkedem,hogy jöjjön valaki hiszen festi a tojásokat várja a locsolókat.Ha meg valakinek tele van ...vele,akkor egyszerűen zárt ajtók mögött marad.:)
2011. máj. 1. 03:50
 28/28 anonim ***** válasza:

„Ha meg valakinek tele van ...vele,akkor egyszerűen zárt ajtók mögött marad.:)”

Tele van a ... tojása! :)

2011. máj. 1. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!