Annyira gyűlölöm, kín szenvedés, senki nem élvezi. Hozzánk általában a rokonok jönnek a gyerekeik miatt, de látom hogy a gyerekek is nagyon unják az egészet. Mikor megy már ki végre a divatból?:S
Akkor hajrá... De addig tedd meg, amíg nem a Jobbik a kormánypárt, mert utána egy ideig se ki, se be...
2011. ápr. 27. 07:00
22/28 napietus válasza:
" El is költöznék amint lenne rá lehetőségem " 22 éve nyitva vannak a határok, hölgyem :) annyira szeretem azokat, akik itt mindent rossznak tartanak, de csak nyekeregnek. megmondta a Fecó is, nem emlékszel? "ha nem tetszik, el lehet menni". :P
hacsak nem vagy orvos, senki nem fog tartóztatni szerintem...
2011. ápr. 27. 08:23
23/28 A kérdező kommentje:
Anyagi helyzetre nem gondolsz, családi okok, stb?
2011. ápr. 27. 15:18
24/28 anonim válasza:
Ha annyira zavarna a locsolkodás, meg az egész pereputty, akkor már rég elmentél volna...
Amúgy csak elárulom, nem sokáig marad meg a nyugat külföldiszeretete, mivel egyre nagyobb problémákat okoznak a vendégmunkások...
2011. ápr. 27. 15:20
25/28 napietus válasza:
jaja, pont most van szó a schengenen belüli belső határok "ideiglenes" visszaállításáról rájöttek, hogy hülyeséget csináltak, épp ideje volt...
de nagyon elkanyarodtunk, ez már nem tartozik ide...
2011. ápr. 27. 15:25
26/28 anonim válasza:
Mi lett volna ha megmondod hogy te nem szereted ha meglocsolnak, ne is próbáljanak? Megspóroltál volna magadnak egy kérdést.
2011. ápr. 30. 22:56
27/28 anonim válasza:
Szerintem pedig annyira jó lenne,mint régen is volt mamáékhoz jöttek reggeltől késő délutánig a locsolók.A család összejött,és a lányok adogatták a tojásokat.Én kislányként nagyon szerettem.Sajnos az én kislányom már ebből kimarad nem olyan ez már.Én úgy szervezkedem,hogy jöjjön valaki hiszen festi a tojásokat várja a locsolókat.Ha meg valakinek tele van ...vele,akkor egyszerűen zárt ajtók mögött marad.:)
2011. máj. 1. 03:50
28/28 anonim válasza:
„Ha meg valakinek tele van ...vele,akkor egyszerűen zárt ajtók mögött marad.:)”
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!