Mikor megy már ki a divatból a locsolkodás?
ma 09:28
Annyira hülyeség az ilyen "költözz el Magyarországról ha nem tetszik valami" beszólást, hogy az már fáj. Miért mondogatja minden második ember ezt??? Még ha akarna sem tudna az emberek nagy része elköltözni, hiszen nincs miből.....
A másik része meg maradna, de ettől nem kell imádnia a húsvétot. Ajj Istenem...........
13:10 köszi szépen :)
Erre én már nem tudtam mit reagálni, gondoltam inkább ráhagyom, hadd mérgelődjön. A többieknek is köszi!! :)
Azért mondogatjuk ezt, mert itt ez népszokás, és nincs igényünk szaros valentin napra, nőnapra meg helovínra...
Képzeld, barátnőmnek sem vettem semmit valentin napra meg nőnapra, és egyáltalán nem zavarta...
Szóval ha valami nem tetszik, nyugodtan menjél nyugatra, ahol minden beteg szarságot befogadnak...
13:10 vagyok
Ugyan, nem megyek én sehová. :) Maximum majd turistaként pár hónapra (évre). Hozzáteszem, nem egy elismert magyar újságíró, művész nyilatkozta az elmúlt 1 évben, hogy ha most lenne 18-20 éves, elmenekülne az országból...
És ha már itt tartunk, nekem barátnőm sincs, akinek bármit vehetnék bármikor is, legyen az magyar népszokás, vagy akár vietnámi.
Egyébként meg egész közép európa (és ebbe nem csak magyarország tartozik) a kelet és a nyugat mintáinak összeütközését megtestesítő terület. Hiszen van keleti minta és nyugati minta, így a középső rész úgymond a vegyes, szóval ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna, mert közép európa az a terület ami mindenféle variációt befogad...
The End. :)
Neked aztán igen érdekes felfogásod van.
Tudod-e, mi zajlik a nyugati eu-ban? Ha láttad azt, az után mond, hogy befogadóak vagyunk. Persze ott már kezdenek észhez térni, csak nálunk megy még ez a szabadság meg liberalista mocsok...
13:10 vagyok
Igen, nyugat európában sok érdekes és veszélyes dolog van, túlzottan is befogadóak (melegházasság, arabok sts..stb)
De itt most nem ez volt a téma, hanem a szokások és azoknak átvételeik, és ezekben közép európa a number1.
"Igen, nem szánalmas vagy, hanem féreg..."
Mekkora nyomorék vagy úristen.
15:38
Senki nem mondta egy szóval sem a Valentin napot, és a többi amerikai, meg külföldi ünnepet, egyedül te voltál az aki háborgott itt ez miatt. Szóba se jött, nem tudom honnan szedted, egyébként meg ez aztán a katasztrófa, hogy sokan nem szeretik pl a húsvétot, akkor már rögtön el kell hagyni az országot? Ha te pl. nem szereted a gulyáslevest, és szereted a kínai kaját, akkor ordítsam le a fejed hogy takarodj Magyarországról Kínába? Mert úgy jön le hogy ilyen a felfogásod. Mi lesz veled ha egyszer ennél is nagyobb problémád lesz? Megölöd magad vagy mit gondoltál mégis?
Bocsi, tudom hogy bunkó vagyok, de idegesít a felfogásod, téged meg valószínűleg az enyém úgyhogy szerintem maradjunk is ennyiben. ;)
"Igen, nyugat európában sok érdekes és veszélyes dolog van, túlzottan is befogadóak (melegházasság, arabok sts..stb)"
Látom nehéz a felfogásod...
"nem szereted a gulyáslevest, és szereted a kínai kaját"
Nem eszek kínait, és minden külföldi mocskot úgy kéne innen kitakarítani, mint annak rendje-módja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!