Miért van ez? Többi lent
Figyelt kérdés
Megismertem egy kinai eladót. Már többször is szemeztünk és mindig megismer. Mivel nekem sincs sok bátorságom, én nem merek odamenni. Elhatároztam , h odamegyek. de elötte tudni szeretnék egy két dolgot. Egy itt élö kinai, miért szemezik, ha csak alkalmi ( föleg , ha nem telepszik le ) és ráadásul feleséget saját náciojából választ. szemezés, rendeben, hogy jo dolog. De ha folyamatosan pl egy hónapban 4x is találkoztam az illetövel. munkája révén ö nem tud oda jönni hozzám, ezért gyözködöm magam, h én "kezdeményezzek".2011. ápr. 24. 23:59
1/2 anonim válasza:
Szorakozasnak addig is jo leszel.
2/2 A kérdező kommentje:
Nehogy unatkozzon.
Nem fárasztó ez neki?
2011. ápr. 25. 21:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!