Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért akarnak az itthoni...

Miért akarnak az itthoni emberek négerek, romák, olaszok lenni? ( semmi rasszizmus nincs benne )

Figyelt kérdés

Van egy csomó középsulis srác a városomban... kivétel nélkül 90% a Műnigger... Cigány vagy szolizott "olasz"(NEM VICC NAGYON TRAGIKUS AZ ÁLLAPOT át lett mosva az agyuk). Egyszer megkérdeztem az egyiket, hogy anyukád apád és a nagy rokonaid bőrszine milyen (hozzáteszem ugy beszélnek járnak és viselkednek mint egy színes bőrű + nem vagyok rasszista!!!!!) és ő azt válaszolta fehér... erre én megkérdeztem hogy akkor te miért hiszed hiteted el magadról hogy néger vagy ? vagy roma, vagy olasz vagy jamaikai raszta ? még mindig nem vagyok rasszista, de akkor is idegesít pics*száj képek szolizás gyantázza magát.... ugy csinál mint egy néger.... persze a csajok rögtön erre buknak..... jo én meg egy "k****g emós vagyok" szerintük, mert hogy félhosszu tépett a hajam meg hangszereken játszom és angol stilusban öltözködöm....

kérdés a végére... ez az egyéniség hogy midnen 2 ember ilyen ?... nektek ez így "fekszik" ? :D (lassan 18/F)

2010. dec. 23. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

ma 16:51 vagyok

Nahát! A nagyságos senki felhúzta magát ezért amiért másokat piszkál..

Nos gondolkodj el ha egyáltalán tudsz,hogy ki a gyökér!!

Kár hogy anyád nem nyelt le amikor fogantál...

2010. dec. 23. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Aki négernek, meg olasznak tetteti magát, naponta jár szoliba, az szánalmas, de sajnos te is az vagy.

Most komolyan, olvasd vissza magad... már a kérdésed mintha beleordítana a képembe, a válaszaidat meg már végig sem bírom olvasni.

Ha ennyire nem bírod, hogy a másiknak különbözik a véleménye a tiedtől, akkor minek írsz ide? Csak még jobban felhúzod magad. Szerintem is közönséges ez a stílus, de ha valaki ide beírja, hogy neki tetszik, annak nem ugrok rögtön neki. Istenem, miért kell ilyen agresszívnak lenni...

Tanács: pszichológus, terápia, nyugtató zene stb.

2010. dec. 23. 21:46
 13/15 A kérdező kommentje:
XDDD borzasztóak vagytok:_D
2010. dec. 23. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Én igazából teszek rá, hogy ki milyen, tőlem eláraszthatják az utcát a műniggerek, angol stílusúak punkok, hippik... Egyedül az agresszív embereket nem csípem, stílustól függetlenül.

Mellékesen azért halkan megjegyezném, hogy egyes autisták több információt képesek felfogni és tökéletesen berögzíteni egy nap alatt, mint mi átlagos emberek egy év alatt. Néhányuk hibátlanul visszamond egy telefonkönyvet, úgy, hogy egyszer olvasta csak el, stb. Tehát a 85%-os kollega, ha autista hajlamú, akkor előfordulhat, hogy kiemelkedő képességei vannak.:)

2010. dec. 23. 23:09
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Tisztelt Kérdező úr!

Örömmel jelentem be 2010.12.24-én, hogy Ön ma rasszista!

Amennyiben kérdései vannak a rasszizmussal kapcsolatban, hívja a 104 hívószámot.

Ha panasza érkezik, küldjön üzenetet. Felvetéseit örömmel fogadjuk!

Köszönettel:

Pecmeregi Öntöttvas Csavargyár Futball Club

Komolyra fordítva a szót:

te kib@szottul rasszista vagy. Miért zavar az, ha nem vagy rasszista, hogy mit csinál az aljanép?

Ráadásul lehet, hogy angol stílus a te kedvenced, de a modorukat nem nagyon vetted át. Az, hogy milyen hajad van, az a legkevésbé sem érdekel.

Tény, hogy egyéniségnek tartod magad, mert máshogy nézel ki.

De azt kellene megtudnod, hogy nem vagy az. Ugyanolyan p@raszt takonyrágó senki vagy, mint az "olasz cigányok".

Nőjj fel, és gondolkozz el azon, hogy annak a cigánynak van jó dolga, aki szétdugja az agyát, kap egy betegséget és letörik a farka, ráadásul még közútálatnak is örvendhet (az én lányismerőseim nem igazán kaphatóak a cigányokra).

Ha normális tudnál lenni, ha már angol stílus, akkor te is lehetnél f@szagyerek.

Ha meg nem vagy rasszista, akkor meg csak irigykedsz a csajokra.

A külsőd alapján neked egy közömbös, humoros (csak fapofával egy-kettő ütőset) és reális alaknak kellene lenned ahhoz, hogy megkaphass egy-két csajt. De mivel bunkó vagy, ezért ez nem fog megvalósulni.

Szóval vagy rasszista vagy, vagy b@szni akarsz.

Jó elmélkedést a dolgokon.

(és fontold meg amit mondtam, ha változtatsz egy kicsit a stílusodon, akkor hatásos lehet - egyéniség lehetsz, nem kell feltétlenül közömbösnek lenni, de ha angol ruha, akkor angol stílus, ne a cigányt használd...)

2010. dec. 24. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!